To je to što me zanima!

Marija Šerifović o ocu svog sina: 'Kad za to dođe vrijeme, sve će znati. Ja sam jedini roditelj...'

U petak navečer je Marija Šerifović objavila da je dobila sina. Surogat majka joj je, kako kaže, pomogla ispuniti najveći životni san. Objasnila je i što je s ocem malog Marija...
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Marija Šerifović (39) objavila je u petak navečer da je postala majka. Dijete je dobila uz pomoć surogat majke, a trenutno se nalazi u Los Angelesu. 

Pjevačica je ispričala da je proces odluke dugo trajao. Naglasila je da je potrebno dobro se informirati i oko sebe imati prave ljude. 

- Postupak je zahtjeva, i emotivno i financijski, ali nije nemoguć - poručila je. 

Marija Šerifović o ocu djeteta: 'Mario će o tome sve znati' 

- Prvo, važno je da pravno regulirate sve na vrijeme. Zatim slijedi medicinski dio, terapije, vađenje jajnih stanica, njihov transfer. Zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i liječnik koji prati trudnoću. Put je dugačak, ali kada postoji velika želja, postoji i način. Velika želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posjedujem, bezrezervno, to je na prvom mjestu - ispričala je pjevačica.

U MINIMALISTIČKOM STILU Evo kako izgleda luksuzan stan u kojem će Marija Šerifović živjeti sa svojim sinom Mariom

Kako navodi Kurir, Marija Šerifović nije htjela otkriti tko je otac djeteta. 

- Zbog ugovora o privatnosti ne mogu dijeliti sve informacije, ali ono što mogu reći je da će Mario, kada za to dođe vrijeme, o tome znati sve - poručila je Šerifović te otkrila da je u dokumentima ona navedena kao jedini roditelj. 

'Surogat majka mi je ispunila najveću želju' 

- Ja sam njegova biološka majka i u dokumentima sam upisana kao jedini roditelj - rekla je i dodala da u biološkom smislu majka svog sina, a i da je zakon Republike Srbije prepoznaje kao majku. 

KOMENTAR SKUPIO STOTINE LAJKOVA Pjevačica koju su povezivali s Marijom Šerifović čestitala joj na bebi: 'Da je živ i zdrav!'

- Svaki njegov mali atom koji dolazi iz majčinog DNK je moj - rekla je. 

Otkrila je i da je sa surogat majkom vrlo bliska. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)

- To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede - rekla je. 

Roditelji Marije Šerifović oduševljeni 

Podsjetimo, Šerifović je na Instagramu podijelila fotografiju bebe i poručila da je postala majka. Među brojnim čestitkama naišla se i ona Džejle Ramović, koju su ranije fanovi povezivali sa Šerifović. Njezin je komentar u nekoliko sati skupio više stotina lajkova. 

Veselo je i u obitelji Šerifović, a za srpske medije su se javili i Marijini roditelji, Verica i Rajko Šerifović koji su kratko poručili da su jako sretni što su napokon postali baka i djed. Verica se trenutno sa kćeri i unukom nalazi u Los Angelesu. 

POGLEDAJTE VIDEO: VOJKO V ODGOVARA NA PITANJA FANOVA

Idi na 24sata

Komentari 56

  • lily A 16.12.2023.

    Sretno mozda Dejla surogat majka ha ha

  • Uljani 16.12.2023.

    Odlično. Em dijete nema oca, pogotovo muško dijete bez muške figure, težak ga život čeka, em još kad znamo kakve emotivne ispade Marija zna imati, pa onda postaje nasilna i koristi šake.... jadni Mario

  • Garraa22Witch 16.12.2023.

    Naravno ,mali je tvoj sin tvoja želja i sve u svoje vrime ,,respekt za upornost

Komentiraj...
Vidi sve komentare