To je to što me zanima!

Marija Šerifović uživa! Izvela je sina u šetnju po Los Angelesu

Prije nekoliko dana se srpska pjevačica Marija Šerifović pohvalila da je postala majka. Bebu je dobila uz pomoć surogat majke u Los Angelesu. Sada je objavila i da je sa sinom otišla u šetnju
Vidi originalni članak

Marija Šerifović (39) u petak navečer objavila je da je postala majka. Bebu, sina Marija, rodila je surogat majka u Los Angelesu gdje se i sada pjevačica nalazi, a u svemu joj pomaže i majka Verica. 

Sada je srpska pjevačica objavila na društvenim mrežama da je sina izvela u šetnju na sunčani dan. Uz snimku je stavila i emotikon plavog srca. 

Šerifović je ranije ispričala da je proces odluke dugo trajao. Naglasila je da je potrebno dobro se informirati i oko sebe imati prave ljude. 

- Postupak je zahtjeva, i emotivno i financijski, ali nije nemoguć - poručila je. 

DOBILA SINA Marija Šerifović otkrila zašto se odlučila za surogat majku: 'To je na kraju bio moj jedini izbor...'

- Prvo, važno je da pravno regulirate sve na vrijeme. Zatim slijedi medicinski dio, terapije, vađenje jajnih stanica, njihov transfer. Zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i liječnik koji prati trudnoću. Put je dugačak, ali kada postoji velika želja, postoji i način. Velika želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posjedujem, bezrezervno, to je na prvom mjestu - ispričala je pjevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)

Objasnila je i zašto se odlučila za surogat majku

SA SUROGAT MAJKOM VRLO BLISKA Marija Šerifović o ocu svog sina: 'Kad za to dođe vrijeme, sve će znati. Ja sam jedini roditelj...'

- Više sam puta pokušala iznijeti trudnoću i nisam u tome uspjela, na mogu veliku žalost. Zaista ne želim javno objašnjavati zdravstvene razloge za to, ali surogat majčinstvo je konačno bio jedini moj izbor - rekla je za Blic. 

POGLEDAJTE TOPLU PRIČU MALE LAVE:

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Fico68 19.12.2023.

    nije mi jasno kako je majka,nije bila ni trudna niti je rodila, izvadili iz nje jajasca ugurali u drugu zenu i eto djeteta,a gdje je tu sperma,ko je otac,sperma banka vjerovatno.ove žalosno, vi koji smatrate da je brak ,a samim tim i djete,zajednica muskarca i zene,kako upoce mozete pisati o ovome,posvojiti ok,al ovo,boze me sacuvaj

  • Prvi put komentiram 19.12.2023.

    Jel se zna jel doji sina?

  • mobilis0990 18.12.2023.

    Ezba ne zanima me takvo nesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare