To je to što me zanima!

Marijan nogirao Radu zbog psa: Zbog Tajlanđanke pristao i na macu, a kuću nakitio budistički

Marijan se pohvalio kako osim Bude ima i Garudu, kipić mitske divovske ptice koja je napola čovjek, iz hinduističke i budističke mitologije. Kuću je sad ukrasio u tom stilu...
Vidi originalni članak

Vozač Marijan Cerovac (70) razočarao je u 'Ljubavi na selu' Bahru Zahirović (55) i Maru Sučić (71) koje su se borile za njegovu ljubav. Usputno je upoznao Tajlanđanku Naranphat Cerovac Madarat (54), koju je sudeći po fotografijama, oženio prošle godine i doveo je u srpnju iz Budimpešte u Buzet u Istru.

UPOZNALI SU SE U BUDIMPEŠTI Nestašni Marijan lagao curama: Krio je da je našao srodnu dušu, sa ženom s Tajlanda se i vjenčao

Gledatelji su također ostali zatečeni raspletom nalik na najgledanije i najnapetije sapunice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gospođu Radmilu Galović (72), svoju 'zlatnu djevojku', izbacio je s imanja jer mu je, kako je rekao, smetalo što njezin maleni Jorkširski terijer hoda po krevetu. 

- Odluka je pala da Rada ide doma. Dozvolio sam joj da donese psića sa sobom, ali nisam dozvolio da ide u sobu. Ja sam ušao dva puta i našao psa ne u sobi, nego na krevetu. To me naljutilo da sam se jedva suzdržao da ne vičem. Neću da mi životinja spava tamo gdje ja spavam - rekao je. Dodao je da želi ostati prijatelj s Radom i da se dopisuju. 

Britka Radmila odbrusila je: 

- On je za mene prekrižen, više ne postoji. Nisam gladna i žedna za njegovim kapitalom jer ga i sama imam previše. Kuća mu je ionako prepisana na sina, koliko sam čula. Nitko neće za sobom ponijeti sve u grob. Borba je za lovu, a ne za čovjeka. Žalosno. 

Novoj supruzi s Tajlanda, Marijan je dozvolio macu u kući, a police u sobi je nakrcao budističkim ukrasima. Bitno mu je da žena nema kredita i da je vitka. 

Pohvalio se i kako osim Bude ima Garudu, kipić mitske divovske ptice koja je napola čovjek, iz hinduističke i budističke mitologije. 

Prijateljice njegove supruge s Tajlanda oduševljene su njime, komentiraju joj da nađe i njima jednoga takvog. Po mogućnosti starijeg muškarca. 

- Teško ga je naći, ne znam na prvu koji je muškarac dobar, a koji loš - odgovara im. Zezale su je da se više nikada ne vrati nazad iz Hrvatske. Krajem siječnja 2020. doselila se u Budimpeštu kako bi mogla lakše upoznati Marijana. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • nec.1996 03.05.2021.

    sta reci stari zdrebac lazov bez kicmenjak,,

  • sofisofi 03.05.2021.

    Bolest teska. Svi od reda.

  • fulir 03.05.2021.

    Kakva država takve emisije na "žutim"televizijama, još vjeronauka i biti će još gluplji....

Komentiraj...
Vidi sve komentare