Show

Komentari 134

Nestašni Marijan lagao curama: Krio je da je našao srodnu dušu, sa ženom s Tajlanda se i vjenčao

Nestašni Marijan lagao curama: Krio je da je našao srodnu dušu, sa ženom s Tajlanda se i vjenčao

Farmer je na kraju posljednje emitirane emisije showa 'Ljubav je na selu' natuknuo da nije bio posve iskren prema djevojkama koje borave kod njega. Njegovo srce u međuvremenu je osvojila žena iz Azije

Nakon što su mu djevojke priredile lijepu rođendansku proslavu, farmer Marijan Cerovac (70) je kamerama otkrio da je preko društvenih mreža upoznao jednu djevojku, vjerojatno i prije početka snimanja showa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nisam bio iskren prema curama. Preko Facebooka upoznao sam jednu mladu damu s kojom sam se našao u Budimpešti i od tad se nismo vidjeli - pričao je on dok na slici završnog kadra emisije nepoznata djevojka crne kose izlazi iz auta.

Djevojka o kojoj je riječ je Naranphat Cerovac Madarat. Izgleda da je između njih dvoje kliknulo jer par se u listopadu prošle godine vjenčao.​​​​​​

Rođena Tajlanđanka aktivna je na društvenim mrežama gdje često objavljuje zajedničke fotke s farmerom.

Još u srpnju prošle godine stavila je pod svoje novo mjesto prebivališta Buzet, gradić u Istri u kojem Marijan živi. Često putuju i posjećuju restorane, a zajedno su proslavili i Božićne praznike. 

Ona je prije mjesec dana proslavila 54. rođendan, a Marijan joj je osim zlatne ogrlice poklonio i čestitku na engleskom jeziku, kojeg nije najjednostavnije dešifrirati. Marijan je 40 godina proveo u SAD-u, ali čini se da je u pismu malo 'zahrđao' otkako je u mirovini u Hrvatskoj. 

 

Marijan je, po svemu sudeći, svoju sreću pronašao izvan showa, a pitanje je kako će djevojke reagirati na to kada doznaju tu neugodnu informaciju.

 

Najčitaniji članci