To je to što me zanima!

Marijana: Borit ću se za ljubav s Nemešom, vrijedna je truda

Šibenčanka je otkrila što je sa suprugom Ivanom dogovorila o skrbništvu nad kćeri Korinom. Nada se da će Nemeša što prije vidjeti kako bi mu mogla sve objasniti
Vidi originalni članak

Marijana Čvrljak (27) ne zna što bi rekla na Nemeševo ponašanje, ali nada se da će razgovarati u četiri oka. U intervjuu za tiskano izdanje 24sata Marijana je rekla kako ne odustaje od ljubavi s Nikolom Nemeševićem (22) i ne kaje se što se zaljubila. Prstenje u BB kući, kaže, nije skinula jer nije htjela da se išta nagađa. 

Otkrila je što je sa suprugom Ivanom Čvrljkom (32) dogovorila oko skrbništva nad njihovom dvogodišnjom kćeri Korinom te kako je izgledao susret s djevojčicom nakon 106 dana odvojenosti.

Mamina dobronamjerna sugestija

Pročitajte kako je Nemeševa majka Nada priznala da je imala 'prste'  u prekidu s Marijanom i da ga je kao roditelj posavjetovala da napravi što je najbolje za njega. Nemeš situaciju rješava odmorom. O Marijani ne želi ni pričati i s ocem se uputio u Grčku.

Duško Bogdanović (55) u intervjuu za 24sata otkrio je što on misli o vezi BB 'golupčića'. Probao je Nemešu reći da Marijana nije za njega, no 'zaljubljeni tetrijeb' ga, kaže, nije htio slušati. Dule, naravno, ima svoju verziju priče i svoje tumačenje Marijanina ponašanja.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u utorak!


Idi na 24sata

Komentari 320

  • lronaleonić 09.07.2011.

    Marijana, bila si glupa - oprostili smo ti, bila si zaljubljena - razumjeli smo te, bila si neizmjerno sebična - prešli smo preko toga, ali ako ovako nastaviš ponižavati se - e to ti nećemo oprostiti. Ne možeš toliko sebična biti, nisi sama na svijetu, shvati. Ali ostat ćeš SAMA NA SVIJETU. Nemeš te neće, ali te hoće obitelj i to dijete. Puna su ti usta " diteta", a u srcu sebičnost.

  • noelle 07.07.2011.

    koji su to glumci! koliko ih samo plaćaju?

  • 07.07.2011.

    pa zeno bozja dal mozes jos niže pasti? Kako netko moze biti tako glup ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare