To je to što me zanima!

Marijana kćer Korinu napokon upoznala sa svojim Nemešom

Beograđanin je došao u Knin kako bi s Marijanom Čvrljak i njenom obitelji proveo božićne blagdane. Marijanin otac Ivo Kovačević lijepo ga je primio i ugostio
Vidi originalni članak

Božić smo proveli obiteljski. Unučica Korina jedva je čekala da razmota darove pod borom. Veselila se lutkicama i slatkišima. Nazdravio sam i s Nemešom, rekao nam je Ivo Kovačević, otac Marijane Čvrljak (27).

Bivši stanar 'Big Brothera' Nikola Nemešević (23) automobilom je u petak došao iz Beograda u Knin kako bi s najseksi Hrvaticom, po izboru 24sata Expressa, dočekao Božić. Nakon osmomjesečne veze student opernog pjevanja upoznao je Marijanine roditelje, sestre i njezinu dvogodišnju kćer Korinu.

- Drago mi je da nas je posjetio. Dobrodošao je u našu kuću kao i drugi svaki gost - rekao je Ivo. Nije nam želio otkriti detalje odnosa s kćerinim fatalnim ljubavnikom, zbog kojeg je ostavila supruga Ivana Čvrljka iz Šibenika. Ivo je prije govorio da Marijanu podupire u svemu, ali da neće biti blizak s Nemešom kao što je bio s njenim suprugom. Nemeš nam nije želio reći kako se provodi u Kninu jer nije bio raspoložen za razgovor.

Naljutio se i vikao na našeg fotoreportera, koji ga je snimio dok je s Marijanom izlazio iz njene zgrade. 'Balkanski ljubavnici' Novu godinu provest će u Beogradu.

Idi na 24sata

Komentari 371

  • pumpi 03.01.2012.

    kakav bedak..pa to je dijete sreće taj Nemeš..dečkić klošar

  • ElionoraBelička 01.01.2012.

    e bože,da li je moguće da je marijana naj seksi hrvatica kakav primjer dajemo budućim generacijama.žena koja je preko noći prestala da voli supruga i shvati da nije sretna sa njim koja je sa cijelom javnošću podjelila njeno umjeće vođenja ljubavi što bi inačetrebalo da bude nešto naj privatnije koja nema svoje grudi koja puno toga još nema i čime je zaslužila da možda nabija komplekse ljepim i zgodnim djevojkama da bi pomislile da trebaju ovako izgledati te time dobile takvu ,,titulu,,

  • šefica 31.12.2011.

    T R A G E D I J A ! ! ! ! !

Komentiraj...
Vidi sve komentare