To je to što me zanima!

Marin Čilić je Kristinu upoznao na Davis Cupu, a Jelena plače zbog svakog Novakovog poraza

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kristina i Marin u braku su od 2018. godine, a Jelena i Novak zajedno su već 15 godina. Na društvenim mrežama obje ponosne supruge često znaju podijeliti fotografiju sa svojim muževima te tako raznježe pratitelje
Vidi originalni članak

Svoje partnere gotovo na svakom meću Kristina Milković Čilić (31) i Jelena Đoković (35) bezuvjetno bodre. Često one tako na društvenim mrežama objave fotografije sa svojim odabranicima, a pratitelje raznježe opisima ispod fotografija. Fanovi često znaju napisati i kako je dvojici tenisačkih velikana uz potporu ovih dama sve puno lakše.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marin Čilić i Kristina Milković

Marin Čilić (33) i Kristina upoznali su se 2008. godine u Dubrovniku, na Davis Cupu, gdje je Kristina radila kao hostesa. U vezi su bili 8 godina prije nego su se zaručili, a vjenčali su se 2018. godine.

Marin i Kristina imaju sina Balda (1), a u svibnju ove godine par je otkrio kako se timu Čilić na jesen pridružuje još jedno dijete.

- Nisam imala nikakve mučnine i osjećam se dosta dobro. Sad je malo teže ipak, em vrućina, em malo dijete, ali osjećam se stvarno dobro - ispričala je Kristina o svojoj drugoj trudnoći ranije

PRINOVA STIŽE NA JESEN Supruga Marina Čilića otkrila je spol druge bebe: 'Sin se veseli, ali vidjet ćemo kako će to biti...'

Rekla je i kako se sin Baldo veseli mlađem bratu, ali da još nije sigurna kako će zbilja reagirati.

- Navikao je da je šef, samo nam dirigira što moramo raditi, ali nadam se da će ta tranzicija na brata, odnosno da ne bude jedino dijete dobro proći - rekla je Čilićeva supruga.

Kasnije je ovaj par otkrio i kako će dobiti još jednog dječaka.

PREDIVAN TRENUTAK Jelena Đoković (34) emotivno proslavila Novakovu pobjedu: 'Koliko si se samo dao ovome...'

Novak Đoković i Jelena Đoković

Jelena je jedna od najvećih navijača supruga Novaka Đokovića (34). Đokovići su zajedno 15 godina, a Jelena kaže da su jako slični, strastveni i jedno drugome oslonac.

- Ja doživljavam da sam jedna vrsta aerodroma koji prima letove, prima informacije, daje direkcije isključivo vođena onim što Novak želi i onim što ide u njegovu korist. Tako da vodim njegove timove, u smislu komunikacije, njegovog nacionalnog i globalnog PR-a i njegovih marketinških aktivnosti. Ja sam to studirala i radila sam s ljudima koji su mnogo iskusniji od mene i od kojih sam puno učila. Moja prednost je bila što sam jako dobro poznavala Novaka, pa sam mogla doslovno prenijeti njegovu riječ, a da se on ne mora time baviti, i da budem ta koja nadgleda da se sve provede do kraja kako je on zamislio - rekla je svojedobno Jelena te nadodala da je njena uloga da suprugu olakša put prema vrhu. 

Priznala je ona i da Novakove poraze za razliku od njega, teže podnosi.

- Novak ne voli gubiti, ali je stvarno postao dobar u tome. Ja nisam dobra u tome zato što znam koliko se on trudio i užasno mi je krivo. Puno sam plakala poslije njegovih propuštenih šansi, a opet nisu propuštene jer je svaku iskoristio na najpametniji mogući način i briljirao nakon toga - priznala je i dodala da su joj najveća pomoć roditelji, naročito njezin tata bez čije podrške ne bi mogla izdržati ovakav tempo života.

VATRENA NAVIJAČICA Jelena Đoković objavila je novu fotku i podržala supruga na OI

Pričala je ranije i kako se previše unijela u ulogu da je žena nekoga tko je najbolji u nečemu.

- Vrlo sam zahvalna na tome što sam ja Novakova životna partnerica i on je zahvalan. Ali sam mislila da moram biti nešto posebno, a ne samo Jelena, a on me voli baš samo kao Jelenu - zaključila je.

Podsjetimo, za finale Davisova kupa danas od 16 sati bore se Hrvatska i Srbija.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Dea007 04.12.2021.

    sto bi komsije rekle-sam ju je birao, nije mu je opcina dodjelila

  • Phila 03.12.2021.

    Nemam ništa protiv Čiliča, donio nam je i puno veselja u karijeri, ali nema ovakav šanse protiv Noleta. Bar se nadam da sam u krivu.

  • vozi Miško 03.12.2021.

    Normalno da plače kad pomisli koliko love je Đoka popušio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare