Show

Komentari 10

Supruga Marina Čilića otkrila je spol druge bebe: 'Sin se veseli, ali vidjet ćemo kako će to biti...'

Supruga Marina Čilića otkrila je spol druge bebe: 'Sin se veseli, ali vidjet ćemo kako će to biti...'

Na humanitarnom turniru "Gem Set Hrvatska" u Petrinji, iza kojeg stoji tenisač Marin Čilić, njegova supruga Kristina podijelila je kako joj ide druga trudnoća, a i otkrila čeka li njihov sin Baldo bracu ili seku

Ranije ovaj tjedan u organizaciji Zaklade Marin Čilić održan je "Gem Set Hrvatska", humanitarni teniski turnir koji je okupio tenisačke i nogometne zvijezde u Petrinji. Pomogli su obnoviti sportsko igralište za djecu, a od nogometaša tamo su bili reprezentativci Luka ModrićMateo KovačićMarijo MandžukićIvan Perišić.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tu smo da pomognemo kad možemo, kad imamo vremena i znamo isto što znači ovoj djeci kad nas vide i kad se slikaju s nama jer i sam imam djecu i svaki put ću doći kad budem mogao - rekao je za InMagazin Ivan Perišić (32).

Na događanju je bila i supruga Marina Čilića (32), Kristina Čilić (30), koja je ovom prilikom konačno otkrila spol drugog djeteta.

- Dečko je tako da će biti zanimljivo. Ja sama na njih trojicu - izjavila je Kristina.

Podsjetimo, Marin i Kristina imaju sina Balda (1), a u svibnju ove godine par je otkrio kako se timu Čilić na jesen pridružuje još jedno dijete.

- Nisam imala nikakve mučnine i osjećam se dosta dobro. Sad je malo teže ipak, em vrućina, em malo dijete, ali osjećam se stvarno dobro - ispričala je Kristina o svojoj drugoj trudnoći.

Rekla je i kako se sin Baldo veseli mlađem bratu, ali da još nije sigurna kako će zbilja reagirati.

- Navikao je da je šef, samo nam dirigira što moramo raditi, ali nadam se da će ta tranzicija na brata, odnosno da ne bude jedino dijete dobro proći - rekla je Čilićeva supruga.

Čilići su se upoznali 2008. godine u Dubrovniku, na Davis Cupu, gdje je Kristina radila kao hostesa. U vezi su bili 8 godina prije nego su se zaručili, a vjenčali su se 2018. godine.

Najčitaniji članci