To je to što me zanima!

Marina Tucaković je posljednju pjesmu napisala u 10 minuta: 'To je ona. Zato je i bila najveća'

Moja mentorica Ana zvala ju je da posluša melodiju. Nakon deset minuta me je pozvala i rekla, pogledaj tekst. Nisam mogla vjerovati kakav je tekst Marina napisala. Kao da me poznaje, rekla je Ivana Bogićević
Vidi originalni članak

Modu i slobodu, oduvijek volim ja, ostalo u hodu može, a i ne mora. Noćni provod, lude zabave, samo me mogu popraviti, posljednji su stihovi legendarne Marine Tucaković koje je napisala finalistici 'Zvezda Granda' Ivani Bogićević, piše Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, Marina je napisala stihove na zamolbu Ivanine mentorice Ane Bekute. Napisala ih je u naletu inspiracije za desetak minuta.

VELIKA TUGA U SRBIJI Marinu Tucaković pokopali su uz sina Miloša: Karleuša jecala, a Čola se nije pojavio na sprovodu

- Moja mentorica Ana zvala ju je da posluša melodiju. Nakon deset minuta me je pozvala i rekla, pogledaj tekst, poslala sam ti. Nisam mogla vjerovati kakav je tekst Marina napisala. Kao da me poznaje. - rekla je Ivana i dodala:

Pitala sam mentoricu je li joj pričala o tome kakva sam osoba, jer me pjesma savršeno opisuje. 'Ne, pa to je Marina, zato je i najveća' rekla mi je mentorica - otkrila je Ivana.

Podsjetimo, Marina je nakon dugogodišnje borbe s karcinomom preminula 19. rujna u 67. godini. Pjevačica je iza sebe ostavila brojne hitove koje će još dugo svirati u domovima mnogih. Sahranjena je 29. rujna na Novom groblju u Beogradu uz sina Miloša.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Linz 11.10.2021.

    'allo Štengl, nije Marina pjevačica nego tekstopisac !!!

  • Buffer 10.10.2021.

    majketi, kolko tekstova o njoj.. da je bila Makedonka ili Slovenka, sumnjam da bi bilo toliko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare