Show

Komentari 0

Marinu Tucaković pokopali su uz sina Miloša: Karleuša jecala, a Čola se nije pojavio na sprovodu

Marinu Tucaković pokopali su uz sina Miloša: Karleuša jecala, a Čola se nije pojavio na sprovodu

Obitelj, prijatelji i kolege preminule oprostili su se s voljenom hitmejkericom na Novom groblju u Beogradu. Među prvima je stigao shrvani suprug Aleksandar Futa Radulović i Marinina kuma Marijana Petrović, a zatim i niz poznatih lica

Hitmejkerica Marina Tucaković, koja je preminula 19. rujna u 67. godini života, sahranjena je na Novom groblju u Beogradu uz sina Miloša

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naime, Marinina posljednja želja bila je da 'vječno počiva' kraj sina na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana, piše Blic.rs.

Prijatelji i obitelj preminule autorice počeli su se okupljati oko 11 sati na groblju u Beogradu kako bi se posljednji put oprostili od nje. Među prvima je stigao shrvani suprug Aleksandar Futa Radulović i Marinina kuma Marijana Petrović, prenosi Blic. 

Zdravko Čolić, kojemu je Tucaković napisala više od 30 hitova, poslao je vijenac na kojem piše: 

- Posljednji pozdrav dragoj Marini. 

Marinin sin, Milan Laća Radulović, stigao je na groblje nedugo nakon oca. Iscrpljenog lica i odjeven u crninu odao je počast preminuloj majci.

Osim obitelji i najbližih prijatelja, Tucaković su došli ispratiti i brojni kolege. Sprovodu su prisustvovali Jelena i Žika iz grupe 'Zana', Oliver MandićŽeljko Joksimović, Danijel Pavlović i Saša Matić

Funeral of songwriter and hitmaker Marina Tucakovic at the New Cemetery.

Ispred kapele, u kojoj je bilo njezino tijelo do pokopa, nalazio se velik broj zaštitara. 

Uz mnoge poznate face, na sprovod je došla i pjevačica Jelena Karleuša. U kapelu je ušla kako bi izrazila sućut obitelji preminule pa izašla jecajući.

Funeral of songwriter and hitmaker Marina Tucakovic at the New Cemetery.

Oči je prvo skrivala velikim naočala koje je zatim skinula i pridružila se okupljenima s kojima je voljenu Marinu ispratila na 'vječni počinak'. 

Funeral of songwriter and hitmaker Marina Tucakovic at the New Cemetery.Sahrana tekstopisaca i hitmejkerke Marine Tucakovic na Novom groblju.

Najčitaniji članci