To je to što me zanima!

Mario i Marija su treći hrvatski Superpar: Osvojili 71.214 kuna

U finalu treće sezone zabavno-natjecateljskog showa 'Superpar' ostala su tri para: Admira i Xiang, Iva i Sandi te Marija i Mario. U zadnjem zadatku parovi su trebali što duže stajati na plutajućem srcu u bazenu
Vidi originalni članak

Finalni je dan u 'Superpar' kući, a Alen i Livija Macinić razgovarali su tko bi mogao pobijediti te su malu prednost dali Mariji i Mariju. Admira i Xiang bili su uvjereni kako će pobijediti zato što su bili najbolji u posljednja dva izazova, Marija i Mario bili su i sretni i tužni što završava show, a Iva i Sandi bili su malo nervozni pred zadatak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svi će gristi, danas nema slabog para. Svi parovi imaju i fizičku i mentalnu snagu, bit će jako teško - zaključio je Mario. 

Prije odlaska iz kuće Livija i Alen Macinić doručkovali su s finalistima i razgovarali o tome kako im je bilo u showu te koliko su učvrstili svoje odnose, a nakon prisjećanja lijepih trenutaka, Mario i Marija te Sandi i Iva popričali su i o tome kako je stranci Mala kafana došao kraj. Zafrkavali su se kako su im sad najveća konkurencija Kinezi, a Sandi je zaključio: 'Sve je ispalo dobro. Članovi Kafane su u finalu!'.

Svaki se par za posljednji izazov pripremao na svoj način; Marija i Mario vizualizirali su pobjedu, Iva i Sandi vježbali, a Xiang i Admira i dalje bezbrižno spavali pokraj bazena!

- Za mene je pobjeda to što smo ušli u finale - Kinez koji ne zna dobro pričati hrvatski i Admira koja nikad nije radila u životu i pored ovolike konkurencije, uspjeli smo ući u finale. Danas ćemo baš probati pobijediti - rekao je Xiang, a Marija zaključila: 'Vjerujem u pozitivu i vizualizaciju i da ćemo mi pobijediti.'

Sandi i Iva također su bili spremni za izazov i bodrili su se: 'Samo jako i samo hrabro, mi smo superpar!'

Došao je Enis i počeo je prvi izazov u 'Superpar' wellnessu. Finale se sastojalo od dva izazova - prva igra zvala se 'Kompatibilnost', a cilj je bio da parovi odgovaraju na pitanja pa da doznamo koliko su kompatibilni. Partneri su se nalazili na različitim dijelovima bazena, a svaki točan odgovor približavao ih je jedno drugome. Morali su točno odgovoriti na pet pitanja, a odgovore su trebali izroniti. Bilo je vrlo važno da parovi budu što bolji u ovom zadatku zato što im je to bilo presudno u finalnoj igri. 

Prvi par koji se poljubio u bazenu bili su Marija i Mario. Xiang i Admira dosta su se dobro držali, u isto vrijeme došli su jedno do drugog kao i par iz Slovenije, no naposljetku su se Iva i Sandi drugi poljubili i završili zadatak.

- Sandi i Iva su baš zapeli da budu drugi jer ipak imaju 90.000 u banci - komentirala je Admira, a Xiang dodao kako će se oni još više truditi u drugom izazovu. 
Stigli su i finalisti. Prvi su bili Admira i Xiang koji su se borili za 76.627 kuna. 'To zvuči jako puno za nas jer mi imamo tek 19 godina', iskreno su rekli. Drugi par bili su Iva i Sandi koji su imali 90.456 kuna u banci i veliku želju za pobjedom, a treći su par bili Marija i Mario sa 61.214 kuna u banci. 

U drugom zadatku parovi su trebali stajati na plutajućem srcu u bazenu te držati što dulje torbu s određenim novčanim iznosima. Pobjedu odnosi par koji najdulje ostane na nogama. Torbe nisu bile prazne - ona od šest kilograma donosila je pobjedniku još 10.000 kuna, ona od osam kilograma 15.000 kuna, a ona od 10 kilograma 20.000 kuna. 'Čini se jako težak zadatak. Trebat će i ravnoteže i izdržljivosti i snage', komentirali su Marija i Mario, koji su bili najbolji u prvom izazovu te su prvi birali torbu i odabrali najlakšu. Iva i Sandi odabrali su srednju torbu, a najteža je ostala Admiri i Xiangu. 

Natjecanje je počelo, gosti su ih bodrili pljeskom, no finalisti su bili toliko usredotočeni na zadatak da se nisu obazirali ni na što. Admira i Xiang su bili izvrsni, no mlada je Bosanka pala u bazen u 19. minuti i 42 sekundi.

- Šok! Ljudi su stajali kao kipovi i onda odjednom pali u vodu - komentirao je Sandi, a odustali su zato što je Admiru zabolio zglob. Sandi je rekao kako ga je boljelo desno stopalo i noge su mu se tresle, a u tom su trenutku držali torbe već 45 minuta!

- Noge mi se tresu, ruke mi se tresu i samo mislim 'izdrži'... - rekla je Iva i ubrzo pala u bazen zato što joj je utrnula peta. 'Čujem vodu, čujem pad...', rekao je Mario, a potom se prolomio pljesak. 

NAPETO PRED FINALE 'SUPERPARA' Admira i Xiang jedini nisu pali zadatak: 'Krivo su nas ocijenili i sad će vidjeti kakvi smo zaista'

Marija i Mario pobjednici su trećeg 'Superpara'!

- Teško ti je u tom trenutku. Tako blizu, a tako daleko - rekao je Sandi, a Iva je plakala te rekla kako je njoj žao zbog Sandija.

- Vjerovala sam da ćemo pobijediti, ali kad sam skužila da se to dogodilo, nisam mogla doći sebi. Još mi se mišići grče - rekla je Marija, a Mario dodao: 'Predivno iskustvo. Kad vrtim sve; od prvog dana do sada, toliko sam ponosan na nas. Na tebe sam najviše ponosan.' A Marija je razdragano rekla: 'Ja na tebe malo više.'

Treći hrvatski 'Superpar', Marija Maleš i Mario Bunjko, osvojili su 71.214 kuna, a za kraj sezone ponosno su rekli: 'Mi smo par koji je najkraće skupa, nismo još ni pola godine zajedno. Došli smo ovdje zato što smo htjeli pokazati koliko smo jaki i da smo stvarno kliknuli te da možemo parirati parovima koji su i 30 godina skupa... Možemo stati na crtu bilo kome. Sad smo svima dokazali da smo superpar - i to danas u dvije igre dvaput najbolji, ukupno najbolji, nijednom u eliminacijama.'

POGLEDAJTE I SERIJAL 'NAPUŠTENO-ZAPUŠTENO':

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Monoma 11.10.2021.

    Najružniji i najgori par.

  • j87 11.10.2021.

    Odvratni,on pogotovo,manipulator i kalkulator otpočetkaNije fer,svak je trebao dobiti istu torbu,iste težine!

  • Strlici95 11.10.2021.

    Vještičji nos ima, pitam se zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare