To je to što me zanima!

Markle čitala dječju priču dok je na ruci nosila sat princeze Diane koji vrijedi čak 150.000 kuna

Prva dječja knjiga koju je napisala Meghan 'The Bench' objavljena je u lipnju ove godine u izdanju Random House Children's Books. Dok je čitala djeci, mnogi su primijetili skup nakit
Vidi originalni članak

Meghan Markle (40) je napisala svoju prvu knjigu za djecu. Trenutno radi na promociji svog djela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obožavatelje je oduševila svojom pojavom u videu u kojem je čitala ulomak iz svoje dječje knjige 'The Bench', ili 'Klupa', s kojom sudjeluje u inicijativi koja želi pomoći roditeljima da kod djece probude ljubav prema čitanju.

'HARRY JU JE PROMIJENIO' Otac Meghan Markle uživo u prijenosu preklinjao kćer da mu dopusti da konačno vidi unuke

- Knjigu je ilustrirao Christian Robinson i zamolila sam ga da mi napravi nešto posebno, da koristi vodene boje, što nije uobičajena tehnika s kojom radi. Ali učinio je to kako bi knjiga bila posebna. Nadam se da će vam se svidjeti slike isto koliko vam se sviđaju i riječi - rekla je vojvotkinja.

Nakon što je pročitala priču dok je sjedila na drvenoj stolici u vrtu, djeci je poslala poruku.

- Nadam se da vam se svidio 'The Bench', drago mi je što sam je mogla podijeliti s vama i nadam se da ćete uspjeti naći svoju vlastitu posebnu klupu ili stolicu ili malu tihu ljuljačku, jedno mjesto koje vam puno znači i koje možete dijeliti s nekim koga volite - zaključila je.

NEZGODNO IME GRADA Meghan i Harry odbili sinu dati titulu grofa od Dumbartona: U školi će ga djeca zvati 'glupko'!

Osim priče, mnogima je drugi detalj zapeo za oko. Nosila je svjetlo plavu košulju i traperice, no pravu je pažnju privukao njezin sat. Točnije, zlatni Cartier Tank sat koji vrijedi oko 150,000 kuna

Naime, to je sat koji je pripadao princezi Diani, dobila ga je kao poklon u ranoj fazi veze s princom Charlesom. Meghan ga je spojila s narukvicom Cartier Love od 4500 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • povratakljeta 29.10.2021.

    A kad se inače nosi taj sat ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare