To je to što me zanima!

Marko Bošnjak reakcijom na plasman nasmijao pratitelje: 'Ja nakon što ne idem na Eurosong'

Video je dobio preko 20 tisuća lajkova, a mnogi obožavatelji su ga podržali u komentarima i pohvalili njegov nastup na Dori. Unatoč šaljivom videu dao je podršku pobjednici Miji Dimšić
Vidi originalni članak

Nakon što je na ovogodišnjoj Dori završio na drugom mjestu, mladi pjevač Marko Bošnjak (18) objavio je video na društvenoj mreži Tik Tok kojim je nasmijao svoje pratitelje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja nakon što sam drugi na Dori i ne idem na Eurosong - napisao je u video i pokazao svoju šaljivu reakciju uz sinkronizirani zvuk.

@markobosnjaak sve čestitke pobjednici tho ra #fyp #dora2022 ♬ original sound - iammilosmaric

- Lagano, pa dobro, šta? - šalio se u video uz popularnu izjavu.

Video je dobio preko 20 tisuća lajkova, a mnogi obožavatelji su ga podržali u komentarima i pohvalili njegov nastup na Dori.

- Sve čestitke pobjednici, a vama hvala na podršci ljudi! Presretan sam. - napisao je ispod objave.

NA PRVOM NASTUPU RASPLAKAO ŽIRI Marko Bošnjak očarao na Dori: Zvali su ga 'čudom od djeteta', s 12 godina osvojio je Zvjezdice

Podsjećamo, tijekom Dore, ali i nakon proglašenja pobjednika, Twitter je 'eksplodirao', kako komentarima domaćih, tako i stranih državljana. Stranci komentiraju da je pravi pobjednik bio Marko Bošnjak, ali i da je Hrvatska izabrala krivu Miu jer je, prema njima, trebala pobijediti i Mia Negovetić (19).

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO S DORE I VJENČANJA

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MarjanaKrstavac 21.02.2022.

    Mladić nije na gubitku ,ma čuti Ce se za njega 👏 ima sve sto mu je potrebno a Mia ah ako bude i finalnoj večeri to smatrajte utjesnom nagradom .

  • Zlatna Vuga 21.02.2022.

    Bar je izgubio dostojanstveno, a ne kao ona prošlogodišnja druga

  • Tko pjeva zlo ne misli 21.02.2022.

    Ne kužim zakaj je dečko imal zatvorsko odijelo za styling...

Komentiraj...
Vidi sve komentare