Show

Komentari 87

Marko Bošnjak očarao na Dori: Zvali su ga 'čudom od djeteta', s 12 godina osvojio je Zvjezdice

Marko Bošnjak očarao na Dori: Zvali su ga 'čudom od djeteta', s 12 godina osvojio je Zvjezdice

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavili brojne kritike na nastup ovogodišnje pobjednice Dore, Mije Dimšić, mnogi su se zapitali tko je mladi pjevač koji je osvojio mnoštvo glasova gledatelja

Mladi pjevač iz Bosne iz Hercegovine, Marko Bošnjak (18), buduća je glazbena zvijezda koji je sa samo 12 godina pobijedio u popularnoj srpskoj emisiji 'Pinkove zvezdice'. Na prvom nastupu je rasplakao žiri s pjesmom 'One night only' i hrabro se borio sve do posljednjeg nastupa na kojem je otpjevao 'Što te nema' i osvojio srca diljem regije.

POGLEDAJTE VIDEO

Naime, Marko nam je nedavno otkrio da se sjeća suza, sreće, lijepih i manje lijepih trenutaka. Uz to, priznao je da je u toj dobi medijska pozornost loše utjecala na njega, ali da je na kraju svega uspio izvući najbolje iz toga i ostao zahvalan na iskustvu.

Nakon kratke pauze, Bošnjak se na glazbenu scenu vratio s pjesmom ‘Moli za nas’ koju je otpjevao na ovogodišnjoj Dori i svojom izvedbom oduševio domaću i stranu publiku koja smatra da je pobjeda trebala pasti u njegove ruke, a ne mladoj pjevačici Miji Dimšić (29).

POGLEDAJTE VIDEO 

Uoči generalnih probi Bošnjak je isključivo za nas ispričao o svom iskustvu u Opatiji i Dori, njegovom osobnom favoritu i prijateljstvu sa ostalim natjecateljima.

- Naša druženja u Opatiji su odlična! Imali smo veliku želju za partijanjem, ali bili smo svjesni važnosti Dore. Kad god smo mogli družili smo se i podržavali jedni druge. Naše će prijateljstvo trajati i nakon natjecanja - rekao nam je Marko.

Na zadnju je probu došao u društvu pjevačice Tije (19), koja joj je, baš kao i Marku, ovo prvi nastup na Dori.

- Tia je moj favorit. Ona mi je dugogodišnja prijateljica, ima pjesmu koju bih i privatno slušao. Navijamo jedno za drugo i čak smo na jednoj probi pjevali bekvokale jedno drugome, ona za moju pjesmu 'Moli za nas', ja za njenu 'Voli me do neba' - ispričao je mladi pjevač.

U subotu je na kladionicama zauzeo visoko drugo mjesto, no rekao je da mu to nije stvaralo pritisak.

- Naprotiv, to mi je dalo dodatnu motivaciju i vjetar u leđa da dam sve od sebe i ispunim očekivanja - zaključio je Marko.

POGLEDAJTE VIDEO 

Podsjetimo, Hrvatsku će u svibnju na Eurosongu u Torinu predstavljati Mia Dimšić. Njezina pjesma 'Guilty Pleasure' na Dori je osvojila 91 bod i donijela joj pobjedu.

Najčitaniji članci