To je to što me zanima!

Marko Grubnić čestitao Maji na sinčiću: 'Mazit ću ga i razmaziti'

Modni mačak jutros je u emotivnoj objavi čestitao dugogodišnjoj prijateljici Maji Šuput na rođenju sina, a kako se čini, i on sam je uzbuđen što što će ga moći paziti i razmaziti
Vidi originalni članak

Modni stilist Marko Grubnić (38) emotivnom objavom na Instagramu čestitao je svojoj prijateljici i suradnici Maji Šuput rođenje sinčića. Ne skriva uzbuđenje što će se uskoro moći igrati s bebom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila si najbolja i najljepša trudnica ikada, a već znam da ćeš biti najbolja mama ikada. Čestitam od srca! Jedva čekam da ga upoznam, da ga mazim, pazim i razmazim više i od mame i od tate - napisao je Grubnić na Instagram storyju uz fotografiju trudne Maje.

Čini se kako je modni mačak pričekao s javnom čestitkom dok se i sama Maja nije oglasila na društvenim mrežama. Novopečena majka je jutros objavila fotografiju stiska ručice bebe.

FANOVI NA APARATIMA Tajnovita Maja: 'Ime djeteta bit će strano, nitko nema takvo...'

- Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati do zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve - napisala je Maja u emotivnoj objavi.

Pjevačica i poduzetnica ničim nije naslutila koje će ime dati sinu, a upravo je to informacija koju javnost željno iščekuje.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Covid X 26.03.2021.

    Možda ga je on i napravio. Nekako mi kosica identična.

  • kruti100 26.03.2021.

    samo ga ti nemoj mazit, HOHOHO...

  • Crnax 22.03.2021.

    Jel on ikada imao curu ili je oduvijek "to"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare