To je to što me zanima!

Marko Grubnić: 'Moje dijete će vjerojatno naslijediti jednu od torbi koje su statusni simboli...'

Ja se sjećam kao klinac da je mene mama uvijek fenirala, uvijek sam bio čist, uredan i tako dalje. Nije se moglo desiti da ja sad postanem neki kamiondžija koji ne mari za to što će obući, poručio je
Vidi originalni članak

Stilist Marko Grubnić (38) nedavno je na društvenim mrežama objavio kako se želi riješiti dijela brendiranih krpica te da ih poklanja onim pratiteljima koji mu se jave.

- Ja stvarno volim razveseliti ljude. Volim da se nasmiju, volim ljudski osmijeh, tu toplinu. Ja i inače s vremena na vrijeme imam pospremanje svojih ormara i stvarno unutra nema što nema - rekao je za IN magazin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaže kako su ga roditelji odgojili da radije kupi sedam jeftinijih majica, umjesto jedne skuplje.

- Međutim, ja sam se kroz život nekako posložio i sam sebe preodgojio da danas radije kupim tu jednu skuplju. Takav sam, volim to, veseli me to. Mogu si to priuštiti, nikad ne bih išao van svojih mogućnosti. Znam ljude koji nemaju parket doma, ali imaju 'lobutanke', e ja nisam taj - objasnio je.

Grubnić na kraju dana uvijek želi znati gdje mu što stoji od odjeće i obuće.

TJEDAN DARIVANJA Grubnić čisti ormare i poklanja markiranu odjeću: 'Javite mi se'

- Imam neke stvari koje su statusni simboli, poput jedne torbe, da sad ne imenujem. To je nešto što je lijepo imati, ide iz sezone u sezonu i što će vjerojatno naslijediti moje dijete - pohvalio se.

Za njegovu brigu oko izgleda zaslužna je majka Branka.

- Ja ne pamtim da je ona ikad izašla u dućan po kruh, a da nije imala štikle na sebi, da nije bila namazana. Žena koja je tu nekakvu estetiku, tu nekakvu naviku za oblačenje i za lijepo, jednostavno je prenijela na mene. Ja sam siguran da vi sve što vidite mogu zahvaliti svojoj mami. Tu sad ne mislim samo na odijevanje. Ja se sjećam kao klinac da je mene mama uvijek fenirala, uvijek sam bio čist, uredan i tako dalje. Nije se moglo desiti da ja sad postanem neki kamiondžija koji ne mari za to što će obući - ispričao je.

Iako je zbog pandemije korona virusa njegovo vjenčanje odgođeno do daljnjeg, Marko dobro zna što će odjenuti taj dan.

- Ja sebe vidim, ne znam da li baš sad u bijelom, ali jako svijetlo, jako prozračno, neformalno. Već sam rekao da neću imati odijelo i leptir mašnu. Vrlo vjerojatno ne, jer je to nekako naša želja da to vjenčanje bude opušteno i da ga pamtimo cijeli život. Ne želim pamtiti da me žuljala cipela. Sve će biti svijetlo, bijelo i nadam se samo tirkizno more. To je to - zaključio je stilist.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Viktor Plenković 06.07.2020.

    U Pakracu sušio tri iste majice po drveću,nisu imali kune...sad se tu u 24 sata bahati...i da pravi otac mu je kamiondžija da se zna,eto od kuda te flustracije...

  • 30.06.2020.

    Sredit će umjetnu oplodnju neke (ne)sretnice i tako dobiti potomka...

  • lena28 30.06.2020.

    najvise mrzim kad netko omalovazava nekog drugog pogotovo ako taj netko posteno radi. Da nema tog "neurednog" kamiondije nebi bilo ni tvojih krpica, niti hrane niti iceg! Sram te bilo! Ja sam visoko obrazovana osoba i nikada nebi podcijenila niciji posteni rad!!!!!! Sramota! Taj kamiondija je sigurno veci muskarac od tebe ako nista drugo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare