Obavijesti

Show

Komentari 57

Marko Grubnić: 'Moje dijete će vjerojatno naslijediti jednu od torbi koje su statusni simboli...'

Marko Grubnić: 'Moje dijete će vjerojatno naslijediti jednu od torbi koje su statusni simboli...'
16

Ja se sjećam kao klinac da je mene mama uvijek fenirala, uvijek sam bio čist, uredan i tako dalje. Nije se moglo desiti da ja sad postanem neki kamiondžija koji ne mari za to što će obući, poručio je

VIDEO

Stilist Marko Grubnić (38) nedavno je na društvenim mrežama objavio kako se želi riješiti dijela brendiranih krpica te da ih poklanja onim pratiteljima koji mu se jave.

- Ja stvarno volim razveseliti ljude. Volim da se nasmiju, volim ljudski osmijeh, tu toplinu. Ja i inače s vremena na vrijeme imam pospremanje svojih ormara i stvarno unutra nema što nema - rekao je za IN magazin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:31

Kaže kako su ga roditelji odgojili da radije kupi sedam jeftinijih majica, umjesto jedne skuplje.

- Međutim, ja sam se kroz život nekako posložio i sam sebe preodgojio da danas radije kupim tu jednu skuplju. Takav sam, volim to, veseli me to. Mogu si to priuštiti, nikad ne bih išao van svojih mogućnosti. Znam ljude koji nemaju parket doma, ali imaju 'lobutanke', e ja nisam taj - objasnio je.

Grubnić na kraju dana uvijek želi znati gdje mu što stoji od odjeće i obuće.

Grubnić čisti ormare i poklanja markiranu odjeću: 'Javite mi se'
Grubnić čisti ormare i poklanja markiranu odjeću: 'Javite mi se'

- Imam neke stvari koje su statusni simboli, poput jedne torbe, da sad ne imenujem. To je nešto što je lijepo imati, ide iz sezone u sezonu i što će vjerojatno naslijediti moje dijete - pohvalio se.

Za njegovu brigu oko izgleda zaslužna je majka Branka.

- Ja ne pamtim da je ona ikad izašla u dućan po kruh, a da nije imala štikle na sebi, da nije bila namazana. Žena koja je tu nekakvu estetiku, tu nekakvu naviku za oblačenje i za lijepo, jednostavno je prenijela na mene. Ja sam siguran da vi sve što vidite mogu zahvaliti svojoj mami. Tu sad ne mislim samo na odijevanje. Ja se sjećam kao klinac da je mene mama uvijek fenirala, uvijek sam bio čist, uredan i tako dalje. Nije se moglo desiti da ja sad postanem neki kamiondžija koji ne mari za to što će obući - ispričao je.

Iako je zbog pandemije korona virusa njegovo vjenčanje odgođeno do daljnjeg, Marko dobro zna što će odjenuti taj dan.

- Ja sebe vidim, ne znam da li baš sad u bijelom, ali jako svijetlo, jako prozračno, neformalno. Već sam rekao da neću imati odijelo i leptir mašnu. Vrlo vjerojatno ne, jer je to nekako naša želja da to vjenčanje bude opušteno i da ga pamtimo cijeli život. Ne želim pamtiti da me žuljala cipela. Sve će biti svijetlo, bijelo i nadam se samo tirkizno more. To je to - zaključio je stilist.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin