To je to što me zanima!

Marko Kregar iz 'Života na Vagi' postat će otac: 'Najljepši poklon koji sam mogao dobiti u životu!'

Hvala mojoj Matei što me je učinila najsretnijom osobom na svitu i što će mi podariti mi nešto za sto vridi boriti se živiti i umrijeti. Bože, hvala ti na tome te sada počinje pravi život, poručio je Marko
Vidi originalni članak

Svi pokloni koje sam do sada dobio padaju u vodu jer dobio sam najveći, najlipši i najradosniji poklon ikada. Da, i ja ću postati ćaća, napisao je na društvenim mrežama natjecatelj treće sezone showa 'Život na vagi' Marko Kregar, prenosi RTL.

VIJEST IH JE SVE ZATEKLA Ekipa 'Života na vagi' oprašta se od Nevena, Marijana Batinić u šoku: 'Tužno, bio je omiljen...'

- Najlipši poklon koji sam mogao dobiti u životu je taj da postanem otac. Hvala mojoj Matei što me je učinila najsretnijom osobom na svitu i što će mi podariti mi nešto za sto vridi boriti se ziviti i umriti. Bože, hvala ti na tome te sada počinje pravi život i sve ostalo postaje nevažno. I da, da, dolazi još jedan/jedna Kregar, neće vam biti lako - napisao je Marko u nastavku objave.

Marko je u 'Život na vagu' ušao sa 170 kilograma, a prije dvije godine se prisjetio kroz kakve je muke prolazio.

- Nadomak sam cilja kojega ganjam dvije godine otkako sam krenuo u rat sa svojom kilažom. Bilo je teških trenutaka i siguran sam da će ih biti još dok ne dođem do svojeg cilja ispod 100 kilograma. No, ništa nije lako pa niti to - poručio je tada.

Za njega je sve ovo stil života i borba koju mora proći. 

- Nije nimalo bilo lako, bilo je puno odricanja, puno znoja i ponekad odustajanja. No, nisam se dao, borio sam se sam sa sobom. A to je najveća borba koju čovjek ima - dodao je Kregar. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • komentator Luka 10.01.2022.

    nije poklon dobro si se naradio

  • vedii888 10.01.2022.

    ko je taj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare