To je to što me zanima!

Marko Pecotić potvrdio: Istina je, moja ljubav je Silvia Dvornik

Glazbenik je ovih dana otkrio da je supruzi Ireni rekao da se zaljubio u drugu. Kako je ispričao za Slobodnu Dalmaciju, njegovo priznanje uvelo je pomutnju i sad mu treba kratki odmor
Vidi originalni članak

Da, Silvia Dvornik i ja smo zajedno, rekao je Marko Pecotić Peco za Slobodnu Dalmaciju. Pjevač je ovog tjedna šokirao javnost informacijom da se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka, a otkrio je i da ima novu ljubav. Radi se o sestri Sonje Dvornik, Silviji, koja je prateći vokal u njegovu bendu. 

Silvia Dvornik radi kao modna savjetnica u jednom splitskom trgovačkom centru, a Peco je i član Četiri tenora te gradi solo karijeru. Ranije je bio član klape Iskon. 

Javno je priznao kako je inicirao razvod jer je pronašao novu osobu i novu ljubav. Marko je Irenu upoznao na probama zbora u crkvi, a nije dugo trebalo da se zaljube. 

ISTRČAO MARATON U SPLITU FOTO Žena Marka Pecotića i nova cura skupa su navijale za njega: 'Ma ti si naš pobjednik'

 

Vjenčali su se 2006. godine te dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru.

- Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti - rekao je Marko.

OSTAVIO SUPRUGU ZBOG DRUGE Tko je Marko Pecotić Peco? Pjeva i glumi u reklamama, 'Kolinda dijetom' izgubio 25 kila

POGLEDAJTE VIDEO: PROLAZNICI ZNAJU TKO JE MARKO PECOTIĆ, ALI NE PREPOZNAJU KRLEŽU

Idi na 24sata

Komentari 114

  • zau 22.10.2022.

    Oboje ljigavi prevaranti!!!

  • 20.10.2022.

    Nimalo gospodski, žentlmentski, ni sa mrvom postovanja prema (bivsoj) ženi ovako, na sva zvona, "ponosno" plasirat u medije da je "kifla bila u tuđem pekmezu". I još to dati u medije da se razvlači. Što želis sebi i svijetu dokazati tim istupima u javnost? Da si u tim poodmaklim godinama "ipak" trazena roba? Kao, sad si ti neki loverman?! Taj Peco se sada ponasa kao da su žene njegov hir, ljubimci, kao mačke. Eto, dragi moji ljudi, ova mačka je stara i ofucana i odlučio sam je šutnut jer eto, svidjela mi se neka druga. Ili, kako bi Peco rekao; Da, razvodim se. Jedna ljubav je nestala, ja sad volim ovu tu. Pa mogao je bar sacekat sa hvalisanjem dok se penkala na razvodu ne osuši...

  • mentalist1 19.10.2022.

    Pulitzer, pulitzer, pulitzer… ajmo svi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare