To je to što me zanima!

Marko podijelio žiri, Nina se naježila: 'Oduševio si pjesmom'

Da si s toliko godina toliko proživljeno otpjevao legendarnu pjesmu Bijelog dugmeta, to mi se posebno svidjelo. A neću ti ni reći koliko si zgodan, dijelila je komplimente Nina
Vidi originalni članak

Žiri showa 'Zvijezde ljetni hit' već nekoliko tjedana traži idealnog kandidata kojem će Tonči Huljić (57) napisati pjesmu. U večerašnjoj epizodi najviše pažnje privukao im je 21-godišnji Marko Omazić iz Livna koji je pjevao zadnji.

On je pjevao 'Selmu' Bijelog dugmeta i oduševio žiri u kojem osim Huljića sjede Andrea Andrassy (33), Nina Badrić (46), Petar Grašo (43) i Branko Đurić Đuro (56).

- Mislim da nismo mogli zamisliti ljepše zatvaranje večerašnje emisije nego s tobom. Oduševio si me odabirom pjesme, to je bilo hrabro, načinom na koji si je ti interpretirao. Da si s toliko godina toliko proživljeno otpjevao legendarnu pjesmu Bijelog dugmeta, to mi se posebno svidjelo. A neću ti ni reći koliko si zgodan - dijelila je komplimente Nina koja se i naježila dok je Marko pjevao.

ZVIJEZDE LJETNI HIT Ciganović o Antonijinoj novoj frizuri: Otkrila je jeftine perike

- Neću te hvaliti jer su to već svi drugi učinili i ja se slažem. Sve mi je uvijek bilo isto, ti to točno naučiš i nepogrešiv si. Volio bih da mi sljedeći put nešto potpuno spontano, da improvizacija bude na licu mjesta. Šteta je da imaš takav glas, a da se potpuno ne predaš samouvjereno u nešto čime sigurno barataš - savjetovao mu je Tonči, a Nina se uopće ne slaže s njim pa mu je kontrirala.

- Sve što ti je Tonči rekao, za mene je potpuno suprotno. Bio si potpuno spontan, izuzetno slobodan. Imao si različite završetke fraza - rekla je Badrić.

'ZVIJEZDE LJETNI HIT' Katica Dizalica dignula žiri na noge: Je li ovo neka zezancija?

- Ja se ne slažem s tobom, Tonči. Predvidio si jednu vrlo bitnu stvar. Čovjek je tu prvi put i ovo mu je prvi nastup. Njemu je u glavi milijun stvari. Odlično je otpjevao - nadovezao se i Grašo. 

- Samo se treba opustiti, ne treba uplašen dolaziti ovdje - dodao je za kraj Tonči, napomenuvši da Marko čitavu raspravu ne shvati kao kritike nego kao dobronamjerne savjete.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica skinula se za novine

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Brick 25.05.2019.

    Tonči bezveze mudruje i glumi nekog magistra glazbe.

  • biograjka2 25.05.2019.

    Ma Tonci ga malo cjepidlaci, decko je odlican!

  • Judita👥 25.05.2019.

    Odličan je

Komentiraj...
Vidi sve komentare