Show

Komentari 41

Ciganović o Antonijinoj novoj frizuri: Otkrila je jeftine perike

Ciganović o Antonijinoj novoj frizuri: Otkrila je jeftine perike

Ma je li to Antonija Blaće, upitala se gledateljica, a 'pao' je i komentar kako su perike sada moderne i da ih nosi i srpska pjevačica Jelena Karleuša...

Sinoć je počeo glazbeni show 'Zvijezde - ljetni hit', a voditeljsku palicu preuzela je Antonija Blaće (39). Gledatelji su odmah uočili novu frizuru na Šibenčanki. Dok su neki mišljenja kako su je šiške pomladile, našlo se i onih kojima je sve djelovalo previše 'neprirodno'. 

- Ne mogu više s ovim Hrvaticama koje su otkrile ove jeftine sintetičke perike iz Kine. Ovo je već prestrašno - komentirao je Neven Ciganović (47). 

Stilist često analizira modna izdanja poznatih lica sa scene, a nerijetko svojim komentarima nasmije pratitelje na društvenoj mreži.

- Ma je li to Antonija Blaće? - upitala se gledateljica, a 'pao' je i komentar kako su perike sada moderne i da ih stalno nosi i srpska pjevačica Jelena Karleuša (40). 

Blaće je najavila kako će pobjednik showa dobiti vlastiti hita iz pera Tončija Huljića (57), osvojiti novčanu nagradu od 50.000 kuna i nastup na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

U žiriju, uz Huljića, sjede i Petar Grašo (43), Nina Badrić (46), Branko Đurić Đuro (56) i Andree Andrassy (33)Ove sezone kandidate očekuju i određena nova pravila. Naime, žiri neće više mentorirati kandidate kroz svoje timove, ali nakon svog prvog nastupa natjecatelji će birati člana žirija s kojim bi u idućem krugu željeli pjevati duet, no žiri će odlučiti hoće li to uistinu biti tako.

POGLEDAJTE VIDEO:

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Najčitaniji članci