To je to što me zanima!

Marko zna kako odmoriti noge: Vozi se romobilom po Zagrebu

Dok većina sunčani jesenski dan provodi u šetnji ili na biciklu, modni stilist je odlučio odmoriti noge pa je rentao romobil da se provoza po glavnom gradu i “škicne” sve najvažnije izloge
Vidi originalni članak

Znaš ono kad je GaGa razvaljivala cijelom svjetskom scenom i nazvala se Mother monster?!? Mislim da se bez ustručavanja samo jedna osoba može nazvati Mother monster of Fashion! Osoba sa slike! Marko ne pripada tronu mode, Marko jest tron mode, napisala je Marku Grubniću (37) pratiteljica ispod fotografije na kojoj pozira na električnom romobilu u omiljenim mu brendovima u garderobi: Balmainu, Dioru, Valentinu i Yvesu Saintu Laurentu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok većina sunčani jesenski dan provodi u šetnji ili na biciklu, modni stilist je odlučio odmoriti noge pa je rentao romobil da se provoza po glavnom gradu i “škicne” sve najvažnije izloge.

Modni Mačak ljubav prema skupocjenim krpicama ne skriva, a voli i luksuzne “dodatke” te se uvijek trudi pratiti trendove.

- Volim dobar auto, jako volim dobar sat i garderobu. Svoj novac trošim samo na sebe - objašnjava te dodaje da kombinira skupo i jeftino. Marko je priznao i da ne štedi ciljano. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Selo_malo 28.10.2019.

    Sve 5 ali mislim da ova priča daje jako loš primjer ponašanja u korištenju ovoga prometala. Naime, električni romobil nije definiran kao cestovno prometalo pa ovakve objave u kojima se jasno prikazuje korištenje istoga na cesti daju potencijalno opasnu promidžbu i loš primjer korisnicima ovog, sve popularnijeg prometala. Budimo pametni i čuvajmo sebe!

  • It's kišing 27.10.2019.

    Šta ih odmara od širenja

  • 27.10.2019.

    Dajte malo vise informacija.... cemu to šturo tak pisat.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare