To je to što me zanima!

Marku Hamillu je stvarno dosta franšize o 'Ratovima zvijezda'

Glumcu su par skorašnjih događaja posve dobro pokazali kamo valja ići kao i što mu je dalje činiti. A po svemu sudeći, to za Marka Hamilla znači da je gotov s franšizom
Vidi originalni članak

Zvijezda gotovo svih filmova serijala o Jedijima i Sithovcima te o smetnjama u sili, Mark Hamill, nije baš glumac koji voli držati jezik za zubima. Tako je Hamill već prije kritizirao redatelj Riana Johnsona i njegovu režiju, kao i njegov scenarij za posljednji film iz serijala, 'Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi'.

No kako se čini, glumcu su par skorašnjih događaja posve dobro pokazali kamo valja ići kao i što mu je dalje činiti. A po svemu sudeći, to za Marka znači da je gotov s franšizom.

OSVETA JE NJEGOVA Policija je bila posve nemoćna: Građanin će pronaći napadače

- To sve mi je pokvarilo mogućnost da uživam u franšizi. Pitali ste me ranije vraćam li se. Više me jednostavno nije briga. Jer Hana Sola više nema, Luka više nema. Ne možete više okupiti ekipu, i to je to. Takva je situacija. A umjesto da sad žalim za proteklim vremenima, bit će mi drago da sam proveo barem ono vrijeme s njom - izjavio je Hamill o smrti Fordovog Hana Sola te o pravoj smrti glumice Carrie Fisher.

Takve tvrdnje su definitivno nešto što bi trebalo razveseliti svakog ljubitelja franšize. Naime, to znači da se neće dogoditi nikakvo 'uskrsnuće' u devetom filmu iz serijala. Doduše, i dalje je moguće da ćemo vidjeti Lukea u obliku duha.

Naredni uradak iz franšize 'Ratovi zvijezda', 'Solo: Priča iz Ratova zvijezda', u kina stiže 25. svibnja ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare