Obavijesti

Show

Komentari 0

Policija je bila posve nemoćna: Građanin će pronaći napadače

Policija je bila posve nemoćna: Građanin će pronaći napadače
6

Spašava živote i oduzima ih; muž i otac koji se brine za svoju obitelj te tajanstveni borac protiv zločina; kirurg koji vadi metke iz tijela sumnjivaca i osvetnik koji traži pravdu

VIDEO

Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) je kirurg koji se nosio s posljedicama nasilja u svojem gradu tek kad bi žrtve završile u njegovoj operacijskoj sali. No kad njegovu ženu Lucy (Elisabeth Shue) zločinci ubiju tijekom pokušaja pljačkanja njihovog doma, a kći Jordan (Camila Morrone) mu završi u komi, Paul postaje osvetnik.

Policijske snage jedva se uspijevaju nositi s valom nasilja, a Paul u želji za osvetom odluči pronaći njihove napadače i izvesti ih pred lice pravde. Kad pažnju medija privuče anonimno ubojstvo tih zločinaca, cijeli grad se počne pitati je li ovaj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar ili smrtonoša. Ljutnja i sudbina isprepliću se u intenzivnom akcijskom trileru 'Osvetnik'.

Jedan od glupljih ovogodišnjih filmova dobit će svoj nastavak
Jedan od glupljih ovogodišnjih filmova dobit će svoj nastavak

Kersey je postao podijeljena osoba. Osoba koja spašava živote i oduzima ih; muž i otac koji se pokušava brinuti za svoju obitelj te tajnovita figura koja se bori protiv zločina; kirurg koji vadi metke iz tijela sumnjivaca te muškarac koji traži pravdu i kojeg javnost zove Smrtonošom. Detektivi Raines i Jackson odlučni su donijeti spokoj u život duboko ranjenog muža i oca te uhititi onoga tko traži pravdu izvan zakona - a da ne znaju da je to ista osoba.

- Želio sam u filmu imati trenutak transformacije, kad Kersey shvati da bi mogao spasiti lošu osobu, jer to radi svaki dan, ali odluči da neće. Vidimo kako Kersey mijenja svoje moralne stavove. Normalna je, prosječna i moralna osoba, ali počne pomicati svoje granice kako bi opravdao vlastite postupke - rekao je redatelj Eli Roth.

Pogledajte foršpan

Originalna priča iz romana Briana Garfielda je osuvremenjena, a u adaptaciji scenarista Joea Carnahana ('Opstanak', 'Narko') i redatelja Elija Rotha glume osim Brucea WIllisa: Vincent D’Onofrio ('Sedmorica veličanstvenih', televizijske serije 'Daredevil' i  'Zakon i red'), Elisabeth Shue ('Napuštajući Las Vegas'), Camila Morrone, Dean Norris ('Na putu prema dolje') te Kimberly Elise ('Veliki borci riječima'). Zajedno oživljavaju kompleksnu psihologiju romana Briana Garfielda te unose nove napete zaplete i iskreni pogled na američku psihu 2018. godine.

Fanovi Brucea Willisa će doći na svoje od sutra, 12.4., kad akcijski film 'Osvetnik', u distribuciji Blitza, dolazi u CineStar i ostala kina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode