To je to što me zanima!

Martin Kosovec o The Voiceu: 'Taj natjecateljski faktor uopće mi nije igrao veliku ulogu...'

Martin Kosovec u budućnosti želi snimiti album, iako je svjestan da to iziskuje mnogo vremena. S bivšom mentoricom Vannom ostao je u kontaktu i čuju se svakodnevno
Vidi originalni članak

Pobjednik showa 'The Voice' Martin Kosovec objavio je svoju prvu pjesmu te ju otpjevao na Dori. Radi se o 'Maštariji' koja se, kako Martin kaže, najprije trebala zvati 'Evergreen'. Pjesmu su mu napravili bivša mentorica Vanna i glazbenik Predrag Martinjak Peggy. Peggy se Vanni javio s demo snimkom koje je zatim ona njemu pustila, objasnio je Martin. Među njima je bila i demo verzija pjesme 'Maštarija' koja se njemu svidjela, ispričao je Martin u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.

POGLEDAJTE NASTUP ANKETA Martin Kosovec izveo je svoju prvu pjesmu na Dori, kako vam se svidjela 'Maštarija'?

Martin je s pjesmom nastupio u drugoj polufinalnoj večeri Dore.

- Radna verzija pjesme, odnosno naslova, bila je 'Evergreen'. Ali, onda smo promijenili u 'Maštarija'. Ja napravim ono što mi se svidi. Može biti ultrastaro, može biti ultranovo. Može biti mješavina starog i novog, kao što je 'Maštarija' - otkrio je mladi glazbenik.

Očekivanja u showu 'The Voice' nije imao.

- Nisam imao očekivanja i ušao sam u show bez njih. Očekivanja su samo razočaranje. Meni je 'The Voice' bio super priča sama po sebi. Taj natjecateljski faktor nije mi igrao veliku ulogu - rekao je.

IZNENAĐENJE HRT-A Pobjednik 'The Voicea' izvest će svoju prvu pjesmu baš na Dori!

Život mu je nakon pobjede gotovo isti kao i prije.

- Što se tiče obaveza i stresa, ništa se puno nije promijenilo - rekao je.

- Kad je ideja oko Voicea bila friška, tata se nešto premišljao da li da se prijavim ili ne. A onda, kako su krenula snimanja, rekao je kako nije požalio što mi je dopustio da se prijavim - ispričao je.

U budućnosti želi snimiti album, iako je svjestan, kako kaže, da to iziskuje mnogo vremena. S Vannom je ostao u kontaktu i čuju se svakodnevno.

- Ona ima par muških pjesama koje je napisala, tako da ću probati možda nešto od toga otpjevati. A imam i ja neke svoje s prijateljima, vršnjacima iz glazbene škole, koje stvarno imaju potencijala. Volio bih da i 'svježe mozgove' uvedemo u priču - zaključio je Martin koji je zaradio većinom pozitivne kritike svojom novom pjesmom.

POBJEDNIK 'THE VOICEA' Martin Kosovec za 24sata uoči premijere pjesme na Dori: 'Ma kakva trema, nemam pritisak'

Od 1.476 glasova na anketi na našem portalu, 945 čitatelja 24sata odgovorilo je da im se pjesma sviđa, a preostalih 531 čitatelja pjesmom baš i nije oduševljena.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ilcommentatore 28.02.2024.

    starmali

Komentiraj...
Vidi sve komentare