To je to što me zanima!

Martin s razredom išao na izlet, a njegova razrednica nam kaže: 'Pobjeda ga nije promijenila...'

Kako nam razrednica Martina Kosoveca kaže, pobjeda u 'The Voiceu' nije utjecala na njegove uspjehe u školi
Vidi originalni članak

Kada nije zauzet probijanjem u glazbenom svijetu, pobjednik posljednje sezone 'The Voicea', posvećen je završavanju Zrakoplovne tehničke škole Rudolfa Perešina u Velikoj Gorici. Sa svojim je školskim kolegama, Martin Kosovec (18) bio je u posjetu Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe, a otkrio nam je što ga više privlači - glazba ili avioni?

BILI SMO NA SETU U 2. sezoni 'Dnevnika velikog Perice' glume Rade Šerbedžija i Martin Kosovec: 'Spremni smo'

- Bilo mi je stvarno super. Bili smo na izletu po sjedištu kontrole zračne plovidbe, pa su nam pokazali simulatore - kratko nam je ispričao Martin. 

Kako nam je otkrila njegova razrednica, izlet se svidio i ostalim učenicima. 

- Učenici su bili oduševljeni posjetom, mogli su se pobliže upoznati s uslugama i funkcijama koje Hrvatska kontrola zračne plovidbe nudi. Martin se također aktivno uključio u prezentaciju, a posjetili smo i sami kontrolni toranj. Kontrolori leta pokazali su nam da moraju biti odmorni, fokusirani te da je to jedan vrlo stresan posao, ali učenicima je zanimanje kontrolora ipak vrlo zanimljivo - kaže nam Martinova razrednica, Anamarija Peroš

Kako nam kaže, Martinova pobjeda u 'The Voiceu', kao i sva snimanja i obveze nakon finala, nisu ga promijenili. Otkrila je da Martin od nje i ostatka škole ima punu podršku u nastavku svoje glazbene karijere. 

- Puno smo već o tome i razgovarali, ono što mu sada leži na srcu jest glazba i glazbena karijera, neka se svakako pokuša ostvariti u onome što mu je sada najdraže. Struka ga uvijek čeka, za mjesec i pol završit će školu, a znanje koje je stekao nosi sa sobom pjevao ili ne. Školu nije zapostavio, sve do sada je uspješno nadoknadio, ocjene, posebno iz stručnih predmeta odlične su mu i vrlo dobre. Nije mu lako, ali podršku škole, naravno, ima - govori razrednica. 

A Martinova pobjeda donijela je školi i veliki publicitet. Misli li profesorica da bi se to moglo vidjeti i u broju zainteresiranih prvaša?

- To ćemo vidjeti tek na upisima, ali interes za našu školu je i inače velik. Vjerujem da sada nema osobe koja nije čula za Zrakoplovnu tehničku školu u Velikoj Gorici, pa vjerujem da bi interes mogao biti još veći. Martin nas je odlično promovirao - kaže nam. 

U PARKU MAKSIMIR Gibonni i Martin Kosovec će za Praznik rada pjevati u Zagrebu

Za kraj, Martin je otkrio i gdje se vidi u budućnosti. 

- Trenutno je to glazba, ali podložno je promjenama - zaključio je mladi pjevač.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare