To je to što me zanima!

Martin u bolnici napada Mara jer misli da je u vezi sa Janom

Martin se istresa na Janu, jer želi čuti s kim je ako nije s Marom. Njihov sukob prekida Maris, koja zaprijeti Jani i Martinu da će im oduzeti kuću
Vidi originalni članak

Magdalena je sve gore. Na izmaku snaga govori Jani kako zna da ima dobro srce i uvjerava Juditu kako će Jana učiniti ono što je ispravno – vratiti im kuću.

Za to vrijeme, Martin u bolnici susreće Mara te se sukobljava s njim. Napada ga jer je uvjeren da je on Janin ljubavnik, što Maro demantira. Dolazi Jana koja, na Marovo iznenađenje, brani Martina. Maro odlazi, a Martin se istresa na Janu, jer želi čuti s kim je ako nije s Marom. Njihov sukob prekida Maris, koja zaprijeti Jani i Martinu da će im oduzeti kuću. O tome obavještava i ostatak obitelji te joj Dživo nudi pomoć.

Čitava obitelj Menčetić je napokon sretna i na okupu: Maris i Dživo sa svojom kćeri, zetom i unučicom Zorom. Nakon trenutaka sreće, Maro i Judita odluče Zoru upoznati i sa drugim djedom i bakom te ju vode u Konavle. Dijana i Šiško prvi put susreću svoju unuku...  

Dživo pak odlazi u bolnicu k Adeli, govoreći joj da ne želi od nje odustati. No ona ga odbija i govori mu da ga ne želi vidjeti više nikad u životu. Dok Dživo ostaje povrijeđen, Adelu pod budnim okom drži sestra Gloria, koja shvaća da s njom nešto nije u redu. 

Maris dolazi u konobu zahvaliti Borisu što ju je spasio. On želi razgovarati s njom, no ona ga ponovo odbija. Ne može mu oprostiti što je bio s Janom. Očajan Boris još jednom utapa tugu u alkoholu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare