To je to što me zanima!

Martina Tomčić pohvalila se kombinacijom za 'Supertalent.' Iza fotke ponovno stoji Grubnić

Osim Tomčić, u žiriju 'Supertalenta' su Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman. Martina je nedavno opisala i svoj osvrt na show
Vidi originalni članak

Članica žirija 'Supertalenta', operna pjevačica Martina Tomčić Moskaljov (47), pohvalila se novom kombinacijom koju je nosila u popularnom showu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad bi mi dopustili, ja bih u Supertalentu bila i kamerman i šminker i producent i novinar i floor manager i sve! Ali, doista nema potrebe da se guram gdje mi nije mjesto i među ljude koji toliko savršeno rade svoj posao - napisala je Martina uz fotografiju. Otkrila je i kako iza nje stoji stilist Marko Grubnić.

Martina je u drugoj audicijskoj emisiji imala dugu crnu haljinu sa šarenim prugama i prorezom. Cijelu kombinaciju upotpunila je ružičastim sandalama te decentnim nakitom. Za svoj je izgled dobila gomilu komplimenata. Mnogi su je nazvali kraljicom te joj poručili da bude savršena kao i dosad. 

SPREMNA ZA NOVU SEZONU Martina Tomčić prokomentirala titulu najstrože članice žirija: Za mene je to kao kompliment

Osim Tomčić, u žiriju 'Supertalenta' su Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman. Martina je nedavno opisala i svoj osvrt na show.

- Ne brojim više sezone, već količinu osmjeha, zabave i emocija! Supertalent - jedan jedini neponovljivi show koji gledaju i zakleti protivnici istog. Kad pomislim da sam sve vidjela i sve znam i mogu pretpostaviti u kojem smjeru će ići sezona, onda se desi onaj čudesan potpuno neočekivani moment kada uspijem iznenaditi i samu sebe! Ma koji je ovo cirkus! je najčešće izgovarana rečenica kada spominjemo Supertalent. Neki tomu daju začudan, upitan kontekst; neki to misle isključivo negativno i s omalovažavanjem, a ja ću reći da smo najveseliji i najluđi cirkus ikada! Kako mi u žiriju, tako i naši kandidati - zabavni, poučni, vješti, talentirani, prestrašeni, neustrašivi, zbunjeni, nasmijani, dirnuti, u suzama. Ma pravi roller coaster emocija - napisala je.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ifana 03.10.2022.

    Poput djevojcice izgleda. Curetak

  • sky linee 03.10.2022.

    Uvijek nosi široko

  • makako 03.10.2022.

    Ova mi je djelovala pametno, malo prepotentno ali ovo nije normalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare