Obavijesti

Show

Komentari 16

Martina Tomčić prokomentirala titulu najstrože članice žirija: Za mene je to kao kompliment

Martina Tomčić prokomentirala titulu najstrože članice žirija: Za mene je to kao kompliment
6

Međutim, mislim da je strogoća u današnjem društvu i više nego poželjna, pa ne promatram to što sam najstroža članica kao negativan kontekst, rekla je Martina

VIDEO

Opernu pjevačicu Martinu Tomčić (47) gledat ćemo i u novoj sezoni showa 'Supertalent' u ulozi članice žirija. Nakon već nekoliko sezona showa iza sebe Martina je zaradila nadimak 'najstrože' u žiriju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Anatacha VIDEO

- Uvijek volim reći da je istina u očima promatrača, no s druge strane postoji samo jedna istina za svakog od nas. Ja ću reći da sam i stroga i realna. Međutim, mislim da je strogoća u današnjem društvu i više nego poželjna, pa ne promatram to što sam najstroža članica kao negativan kontekst, nego dapače, ponekad to doživim kao jako lijepi kompliment - rekla je Martina za Dnevnik.hr.

Osim nje, u žiriju će ponovno biti Maja Šuput (43) i Davor Bilman (46), a umjesto Janka Popovića Volarića (42) dolazi Fabijan Pavao Medvešak (29). Martina je otkrila tko ju je znao najviše uzrujati od kolega. 

- Pa zapravo svi pomalo. Janka - koji jednom prilikom fantastičnoj pjevačici iz Splita nije znao hoće li dati prolaz ili ne, a onda je na kraju dobila zlatni gumb - sam tada poželjela udarit (smijeh). Maja sa svojim momentima kada je jako ponese, pa zaboravi gdje sjedi - priznala je Martina. 

Martina je s Fabijanom surađivala na projektu 'Tvoje lice zvuči poznato' te se veseli ponovnoj suradnji s glumcem. 

- Naravno, to ne znači da istovremeno nismo malo oplakali Janka, jer smo ipak mi bili mala obitelj, ali poslao nam je svog prijatelja Fabijana da vjerno i vrlo uspješno brani glumačke boje - kazala je Tomčić.

U prošloj sezoni dobila je mnogo komplimenata na račun izgleda i stajlinga, a rekla je da su joj najbitniji komplimenti, ali i kritika njenih najbližih. 

- Ja se nekako najviše osvrćem na komentare ljudi do kojih je meni stalo i koje poznajem, pa su mi jednako bitni i komplimenti i pokude. Ljepota i stajlinzi nikada nisu bili prioriteti u mom životu, uvijek su se kroz moj posao, konkretno kazalište, drugi brinuli o tome kako ću izgledati te kako će određene likove predstava vizualno 'podvući' i dočarati određene karakteristike - ispričala je Martina. 

Osim članova žirija, novoj sezoni Supertalenta veseli se i voditeljski dvojac Igor Mešin (55) Frano Ridjan (37) koji će i ove godine imati presudnu ulogu u odabiru jednog od ukupno pet sretnih kandidata koji će zahvaljujući njihovom zlatnom gumbu osvojiti izravan plasman u polufinale. 

Martina Tomčić rijetko pokazuje supruga, no sada su pozirali zajedno: 'Riječi nisu potrebne'
Martina Tomčić rijetko pokazuje supruga, no sada su pozirali zajedno: 'Riječi nisu potrebne'

- Nakon svih sezona Supertalenta pomislim da me više ništa ne može oboriti s nogu, ali uvijek se dogodi da se prevarim! Sudeći po talentima koje sam vidio, mislim da će deveta sezona biti vrlo uzbudljiva i zanimljiva, pa svima preporučam da nas gledaju i prate iz emisije u emisiju - izjavio je Igor. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin