To je to što me zanima!

Marvel najavio čak deset novih filmova i uzbudio vjerne fanove

Filmski studio Marvel najavio je na sajmu Comic Conu u San Diegu deset novih filmova, a fanovi diljem svijeta oduševljeni su najavama
Vidi originalni članak

Okružen brojnim holivudskim zvijezdama, direktor tvrtke Kevin Feige (46) objavio je popis filmova post-Avengerske ere, na opće oduševljenje posjetitelja tog najvećeg sajma pop-kulture na svijetu. Jedno od većih iznenađenja je da će oskarovac Mahershala Ali (45) glumiti lovca na vampire Bladea, kojega je u filmu iz 1998. igrao Wesley Snipes (56). 

Natalie Portman (38) potvrdila je da će se vratiti u četvrtom nastavku filma o Thoru, 'Thor: Love and Thunder'. Ponovno će glumiti Jane Foster, ali ovaj put obdarenu moćima Thorova čekića. Pažnju publike cijelu su dan golicali isječci iz brojnih nastavaka i novih produkcija četvre faze Marvelova filmskog svemira (MCU).

Najprije je najavljen film 'The Eternals' u kojem glume Angelina Jolie (44) i Salma Hayek (52). Publici je otkriveno i da će se snimati prvi film o azijsko-američkom superheroju 'Shang-Chi'. Nakon višemjesečnog castinga, glavna je uloga dodijeljena kanadskom glumcu Simu Liu (30) koji će igrati majtora kung-fua.

Shang-Chi, sin oca Kineza i majke Amerikanke, prvi se put u Marvelovim stripovima pojavio prije gotovo 50 godina. Nakon višemjesečnih nagađanja, Marvel je konačno objavio pojedinosti o željno iščekivanoj 'Crnoj udovici' sa Scarlett Johansson (34) kao Natashom Romanoff. Film se snima već 30 dana, a u traileru su otkrivene prve scene iz Budimpešte.

U KINIMA OD SRIJEDE Evans: Plakao sam 6 puta dok sam gledao zadnje 'Avengerse'

Neki nadolazeći Marvel filmovi: The New Mutants (2020.)Black Widow (2020.)Morbius (2020.)The Eternals (2020.)Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings (2021.)Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2021.)Thor: Love and Thunder (2021.).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 12

  • rijetko kulturan 22.07.2019.

    Eto zbog čega posljednje dvije godine ne idem u kino, svaki drugi film o super-junacima. Izdržat će se, neće dovijeka....

  • 22.07.2019.

    5 filmova je i 5 serija, nije 10 filmova, istražite prije objave.

  • Stevo_Horvat 22.07.2019.

    Mene od filmskih produkcijskih kuća mogu uzbuditi jedino Marc Dorcel ili Vivid Entertainment.

Komentiraj...
Vidi sve komentare