To je to što me zanima!

Marvel se širi: I Sharon Stone uskače u superjunačke tajice

Premda se već prije bila okušala u superherojskim vodama, glumeći u 'Ženi mački', Sharon Stone ne pamtimo po takvim filmovima. Izgleda da će se to promijeniti
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih živućih glumica, Sharon Stone, jučer je otkrila kako je angažirana za jedan od nadolazećih Marvelovih filmova.

Prošlo je 12 godina od kada je Stone zadnji put glumila u filmu o superjunacima, i to u prilično univerzalno popljuvanom uratku o Ženi-mački - akcijskom uratku 'Catwoman' iz 2004. Ovog je vikenda pak tijekom gostovanja u talk showu Jamesa Cordena otkrila kako se vraća u superherojske vode zahvaljujući Marvelu.

- Imam jednu sporednu ulogu u jednom od sljedećih Marvelovih filmova, no naravno da vam ne smijem vam reći o kojem se radi jer sam potpisala ugovor o tajnosti - izjavila je Stone u showu.

S obzirom na to da je Stone sugerirala kako će film za koji je angažirana izaći u bližoj budućnosti, pretpostavljamo da ćemo je gledati u 'Čuvarima galaksije 2', Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War, ili pak Wolverine 3.

Izvor: adria.ign.com

Idi na 24sata

Komentari 1

  • montello 09.05.2016.

    cat woman

Komentiraj...
Vidi sve komentare