To je to što me zanima!

Masakr u kinu: Veličanstvena sedmorka zasjela na kino tron

Denzel Washington i njegov najnoviji western 'Sedmorica veličanstvenih' postigli su zavidan uspjeh te zasjeli na tron ovogodišnje box office liste u SAD-u
Vidi originalni članak

Premda je bilo onih koji su iskreno sumnjali u uspjeh još jednog reboota, odnosno prerade nekog legendarnog filma, po svemu sudeći bili su u krivu kada su 'Sedmorica veličanstvenih' u pitanju. Denzel Washington, Chris Pratt te Vincent D'Onoffrio su sa svojim westernom, 'Sedmorica veličanstvenih', postigli zavidan uspjeh te zasjeli na tron ovogodišnje box office liste u SAD-u.

Film je tako zaradio solidnih 35 milijuna dolara i ne pokazuje velike znakove posustajanja, a Sony Pictures za to vrijeme posve opravdano zadovoljno trlja ruke.

No, i Warner Bros. ima i te kako razloga za slavlje jer je njegova animirana komedija 'Rode' preko vikenda debitirala na drugom mjestu te utržila vrlo solidnih 21,8 milijuna američkih dolara.

Evo i kompletnog popisa posljednje box office liste, sa zarađenim milijunima dolara:

1. 'Sedmorica veličanstvenih' - 35 milijuna
2. 'Rode' - 21,8 milijuna
3. 'Sully' - 13,8 milijuna
4. 'Drugo stanje Bridget Jones' - 4,5 milijuna
5. 'Snowden' - 4,1 milijuna
6. 'Vještica iz Blaira' - 4 milijuna
7. 'Don't Breathe' - 3,8 milijuna
8. 'Odred otpisanih' - 3,1 milijuna
9. 'When the Bough Breaks' - 2,5 milijuna
10. 'Kubo i čarobni mač' - 1,1 milijuna

Više informacija donosi IGN Adria.

'Sedmoricu veličanstvenih' možete već pogledati u našim kinima, kao i 'Sully' te 'Drugo stanje bridget Jones'. 'Rode' u CineStar kina dolaze, u distribuciji Blitz Filma, za dva dana, 29. rujna, dok je 'Vještica iz Blaira' već došla kina prošli tjedan. 'Kubo i magični mač' trebao bi se u našim dvoranama pojaviti za nekoliko tjedana, točnije za 16 dana, kada ovaj animirani film počinje igrati u distribuciji Blitza.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Agnetha 27.09.2016.

    aaaaaaaaaaaa hahahaahahaha ja ću se ranit. 1. 'Sedmorica veličanstvenih' - 35 milijuna 2. 'Rode' - 21,8 milijuna 3. 'Sully' - 13,8 milijuna 4. 'Drugo stanje Bridget Jones' - 4,5 milijuna... I sad ti reci da je masovni ukus dobar ukus! Gledao sam tu 7 Veličanstvenih, bezličan film kao i svaka druga akcija, al čemu se nadat kad American Sniper također poharao kino blagajne........ Užas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare