To je to što me zanima!

Massive Attack i Pussy Riot pomažu u borbi s koronom...

Block by Blockwest Fest planira napraviti mrežu kako bi povezali ljude u vremenu socijalnog distanciranja i to kroz mini igre i umjetničku galeriju u kojoj su sudjelovali umjetnici u usponu
Vidi originalni članak

Ljubitelji glazbe u subotu mogu uživati u Minecraftov Block by Blockwest, virtualnom festivalu kojem su se pridružili Massive Attack, Fever 333, Pussy Riot...Cilj ovog događaja je skupiti novac za pomoć ljudima koji se bore s koronavirusom. 

Na koncertu će zapjevati i The Wrecks, Oliver Francis, Feel Good, Citizen i Hunny. Organizatori žele da obožavatelji dožive virtualni glazbeni festival koji ce ih povezati na sličan način kao što bi to napravio 'pravi' koncert'. Otkrili su i kako će festival imati tri pozornice.

 

Block by Blockwest napravio je mrežu kako bi se ljudi povezali u vremenu socijalnog distanciranja i to kroz mini igre i umjetničku galeriju u kojoj su sudjelovali umjetnici u usponu. 

Svaki posjetitelj morat će kupiti Minecraft Java Editio kako bi se pridružio ovom spektakularnom događaju. Block by Blockwest samo je jedan od glazbenih live stream eventa koji želi gledatelje uvesti u virtualni svijet video igrica. Ovaj tjedan, Travis Scott predstavio je novu pjesmu i pokrenuo turneju na jednoj drugoj platformi za videoigrice. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare