To je to što me zanima!

Mate Bulić posvetio svoju novu pjesmu svim Hrvatima u tuđini

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača zabavne glazbe, Mate Bulić, premijerno na 24sata.hr predstavlja spot za novu božićnu pjesmu 'Božić u tuđini'
Vidi originalni članak

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača zabavne glazbe, Mate Bulić, premijerno na 24sata.hr predstavlja spot za novu pjesmu 'Božić u tuđini'. Rijetko na hrvatskoj glazbenoj sceni čujemo nove božićne pjesme, ali Mate se odlučio na ovaj potez i posvetio pjesmu svim Hrvatima u tuđini, a mnogi od njih proslavit će ovaj najradosniji kršćanski blagdan izvan svoje domovine i rodnog kraja. 'Ja sam jedan od onih koji zna kako je u iseljeništvu i znam koliko je teško živjeti izvan svoje domovine', rekao je Mate i pozvao sve da poslušaju njegovu novu pjesmu koju je napisao Dražen Pavin, dok aranžman potpisuje Domagoj Pavin. Spot je režirao Luka Slipčević.

Pjesma 'Božić u tuđini' dio je prvog božićnog albuma Mate Bulića 'Sretan Božić, moj narode' koji je danas objavljen u nakladi Croatia Recordsa. Na njemu se nalazi, osim spomenute pjesme, devet obrada i prepjeva tradicionalnih božićnih pjesama. Mate je na albumu ugostio i nekoliko kolega glazbenika i pjevača, Peru Galića, Ivanu Marić, sestre Palić i vokaliste sv. Josipa.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sadilinikada 02.12.2017.

    Odma u dijasporu na koncerte uzmi im lovu i uzivaj

  • Jozun_1 02.12.2017.

    Bravo prijatelju nećemo ni mi zaboravit to sto nas se sjetis. Bog i Hrvati

  • menart 02.12.2017.

    Koliko zivi u Germaniji ne zna 3 recenice na njemackom reci. Pa seli u RH ko da on ne moze zivit u nasem kraju. Sretno al ne volim licemjerje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare