Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Mate Bulić posvetio svoju novu pjesmu svim Hrvatima u tuđini

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača zabavne glazbe, Mate Bulić, premijerno na 24sata.hr predstavlja spot za novu božićnu pjesmu 'Božić u tuđini'

Foto: 24sata.hr

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača zabavne glazbe, Mate Bulić, premijerno na 24sata.hr predstavlja spot za novu pjesmu 'Božić u tuđini'. Rijetko na hrvatskoj glazbenoj sceni čujemo nove božićne pjesme, ali Mate se odlučio na ovaj potez i posvetio pjesmu svim Hrvatima u tuđini, a mnogi od njih proslavit će ovaj najradosniji kršćanski blagdan izvan svoje domovine i rodnog kraja. 'Ja sam jedan od onih koji zna kako je u iseljeništvu i znam koliko je teško živjeti izvan svoje domovine', rekao je Mate i pozvao sve da poslušaju njegovu novu pjesmu koju je napisao Dražen Pavin, dok aranžman potpisuje Domagoj Pavin. Spot je režirao Luka Slipčević.

Pjesma 'Božić u tuđini' dio je prvog božićnog albuma Mate Bulića 'Sretan Božić, moj narode' koji je danas objavljen u nakladi Croatia Recordsa. Na njemu se nalazi, osim spomenute pjesme, devet obrada i prepjeva tradicionalnih božićnih pjesama. Mate je na albumu ugostio i nekoliko kolega glazbenika i pjevača, Peru Galića, Ivanu Marić, sestre Palić i vokaliste sv. Josipa.

Tema: Muzika

Message