To je to što me zanima!

Mate Rimac romantičnim činom oduševio pratitelje: 'E, ona ti vrijedi kao milijun Nevera...'

Fotografija je u tri sata dobila više od tri tisuće lajkova i brojne komentare podrške. Mate i Katarina vjenčali su se u Splitu početkom svibnja u Titovoj vili
Vidi originalni članak

O Mati Rimcu (33) trenutno piše cijeli svijet nakon što je objavljeno da  njegova kompanija postaje većinski vlasnik Bugattija, a kompanija Rimac Automobili postaje Rimac Grupa, podijeljena na dvije kompanije - Bugatti Rimac i Rimac Technology. Mate je taj trenutak odlučio obilježiti s novom profilnom fotografijom na Facebooku. 

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na fotografiji pozira sa suprugom Katarinom (29) koju nježno ljubi u obraz dok ona pozira zatvorenih očiju. Fotografija je u tri sata dobila više od tri tisuće lajkova i brojne komentare podrške.

Brojni Rimčevi pratitelji oduševljeni su ovim njegovim potezom: 'Ovo je pravo bogatstvo', 'Uspjeh' 'Mate, to vrijedi milijun Nevera', pisalo je u komentarima.

Mate Rimac i Katarina Lovrić vjenčali su se u Splitu početkom svibnja. Ceremonija i slavlje su se održali u Titovoj vili.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Cherk 07.07.2021.

    Je li istina da je tata bil na punktu HVO za vrijeme rata u Bosni?

  • PLAVOOKO_1 07.07.2021.

    Meni je drago vidjeti mladog i uspješnog čovjeka , bravo za njega, a mlad je još i neiskvaren....neka takav ostane....samo ti napravi još stotine nevera i bura ....naprijed!

  • zelena mamba 07.07.2021.

    Gledam jučer par intervjua sa Matom i vidim mladi uspješan čovjek koji je svojim radom i talentom to napravio . Iz normalne radničke obitelji . Mogu si mislit kak mu je bilo kad je iz Njemačke došel u Hrvatsku sa 12 godina i krenul u školu a znamo kako djeca znaju biti zločesta .

Komentiraj...
Vidi sve komentare