To je to što me zanima!

Mateo Kovačić objavio fotku s Izabel, a pratitelji ih uspoređuju s parom iz serije Peaky Blinders

Napravili smo nezaboravne uspomene, napisao je nogometaš uz fotku na kojoj zaljubljenim pogledom gleda prema Izabel dok ona ispija čašu vina. Par je u listopadu 2020. godine dobio sina Ivana
Vidi originalni članak

Nogometaš Mateo Kovačić (27) i ovog puta je podijelio fotografiju gdje pozira u društvu svoje supruge Izabel (29). Iako na svakoj fotki Izabel 'ukrade' svu pažnju ovoga puta Mateovi pratitelji nisu mogli ne primijetiti sličnost Kovačićevih s parom iz popularne serije Peaky Blinders,Thomasom i Grace Shelby.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Napravili smo nezaboravne uspomene - napisao je nogometaš uz fotku na kojoj zaljubljenim pogledom gleda prema Izabel dok ona ispija čašu vina.

Fotografija je u tri sata skupila preko 50 tisuća lajkova, a brojni obožavatelji su ih obasuli komplimentima i nisu ih mogli prestati uspoređivati sa parom Thomasom i Grace Shelby.

LUKSUZAN PROVOD PARA Mateo i Izabel Kovačić pozirali u elegantnom izdanju, a fanovi mu pišu: 'Kova, pravi si sretnik'

'Kovačić-Shelby', 'Imaš zaista prekrasnu ženu', 'Predivan par', 'Isti Thomas Shelby', 'Jesu ovo Grace i Tommy u pravom životu?', 'Njegova supruga je predivna', neki su od komentara ispod fotografije. Podsjetimo, Izabel i Mateo su se vjenčali 2017. godine, a u listopadu 2020. godine su dobili sinčića, kojeg je Izabel rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU TARIKA I BUKIJA:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Redddd 29.01.2022.

    Meni je ona baš bombon 😁 Zgodan par!

  • 29.01.2022.

    Ima bas lipu kosu. :)

  • sljastrava 29.01.2022.

    Nisi neka faca,da nemaš novaca ne bi bio uspješan kod žena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare