Show

Komentari 6

Mateo Kovačić objavio fotku s Izabel, a pratitelji ih uspoređuju s parom iz serije Peaky Blinders

Mateo Kovačić objavio fotku s Izabel, a pratitelji ih uspoređuju s parom iz serije Peaky Blinders

Napravili smo nezaboravne uspomene, napisao je nogometaš uz fotku na kojoj zaljubljenim pogledom gleda prema Izabel dok ona ispija čašu vina. Par je u listopadu 2020. godine dobio sina Ivana

Nogometaš Mateo Kovačić (27) i ovog puta je podijelio fotografiju gdje pozira u društvu svoje supruge Izabel (29). Iako na svakoj fotki Izabel 'ukrade' svu pažnju ovoga puta Mateovi pratitelji nisu mogli ne primijetiti sličnost Kovačićevih s parom iz popularne serije Peaky Blinders,Thomasom i Grace Shelby.

POGLEDAJTE VIDEO

- Napravili smo nezaboravne uspomene - napisao je nogometaš uz fotku na kojoj zaljubljenim pogledom gleda prema Izabel dok ona ispija čašu vina.

Fotografija je u tri sata skupila preko 50 tisuća lajkova, a brojni obožavatelji su ih obasuli komplimentima i nisu ih mogli prestati uspoređivati sa parom Thomasom i Grace Shelby.

'Kovačić-Shelby', 'Imaš zaista prekrasnu ženu', 'Predivan par', 'Isti Thomas Shelby', 'Jesu ovo Grace i Tommy u pravom životu?', 'Njegova supruga je predivna', neki su od komentara ispod fotografije.

Podsjetimo, Izabel i Mateo su se vjenčali 2017. godine, a u listopadu 2020. godine su dobili sinčića, kojeg je Izabel rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU TARIKA I BUKIJA:

Najčitaniji članci