To je to što me zanima!

Mateša izveo 30 godina mlađu partnericu Blanku u provod: Nije skidao osmijeh s lica...

Zlatko je cijeli život u ljubavi. Iza sebe ima tri braka i vezu s epidemiologinjom Dijanom Mayer. Da ljubi 30 godina mlađu, otkrio nam je početkom rujna
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša (74) izveo je u četvrtak navečer svoju novopečenu partnericu, sveučilišnu profesoricu Blanku Kačer. Nije u kino, a ni u kazalište. Već na 25. rođendan jedne zagrebačke poliklinike. Da je sretan, kako nam je rekao u Lekeniku, vidjelo se i u Zagrebu. 

uživa u ljubavi Zlatko Mateša: Daleko sam od Casanove, ali sretan sam čovjek

Hrvatski Casanova, kako mu tepaju brojni Hrvati i Hrvatice, nije skidao osmijeh s lica u Blankinu društvu.

Cijeli u ljubavi

Mateša je cijeli život u ljubavi. Iza sebe ima tri braka i vezu s epidemiologinjom Dijanom Mayer. Da ljubi 30 godina mlađu, otkrio nam je početkom rujna. Slobodna Dalmacija doznala je kako je riječ o Blanki Kačer.  

ZLATKO MATEŠA SE OŽENIO Hrvatski plejboj iz Cessne: Srce je izdržalo razna iskušenja, no ljubav je njemu eliksir vitalnosti

Blanka je pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija.

Poznata je i kao bivša supruga profesora Hrvoja Kačera, koji je nakon teške bolesti preminuo početkom ove godine. A koji je, kao stručnjak za sportsko pravo, dugo godina brinuo o pravnoj zaštiti naših sportaša unutar Hrvatskog olimpijskog odbora.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S NOVIM FRONTMENOM PARNOG VALJKA:

Idi na 24sata

Komentari 62

  • ŠTEF75 01.10.2023.

    vidi ljepote, svaka bi ga majka željela za zeta

  • xOOx 22.09.2023.

    a kad skonca ko miki kaj ce onda biti suza

  • zelena mamba 22.09.2023.

    Čudna neka ženska . A u principu nije . Voli starije od sebe za 1/4 stoljeća .

Komentiraj...
Vidi sve komentare