To je to što me zanima!

Matt odbio ulogu u 'Avataru', a mogao zaraditi 1,6 milijardi kn

Žali zbog uloge koju je propustio i zbog toga što nije radio sa slavnim redateljem. Osim jedinstvenog iskustva, izgubio je ogromnu potencijalnu zaradu
Vidi originalni članak

Jedan od najtraženijih glumaca u Hollywoodu, Matt Damon (48) odbio je ulogu Jakea Sullyja u megahitu 'Avatar' filmskog redatelja i producenta Jamesa Camerona (65).

Žali zbog uloge koju je propustio te zbog toga što nije radio sa slavnim redateljem. Osim jedinstvenog iskustva, izgubio je ogromnu potencijalnu zaradu. 

- Cameron mi je ponudio 'Avatara' i rekao: 'Sad me slušaj. Ne trebam nikoga. Ne trebam ime za ovo, veliku zvijezdu. Propustiš li ovo, pronaći ću nepoznatog glumca i dati to njemu jer te film zaista ne treba. Međutim, uzmeš li ulogu, dat ću ti deset posto od zarade filma' - rekao je glumac. Damon je cijelu situaciju ispričao glumcu Johnu Krasinskom (39), koji mu je rekao kako mu se ništa u životu ne bi promijenilo da je uzeo tu ulogu.

- Uopće ništa ne bi bilo drugačije, osim što bismo ovaj razgovor vodili u svemiru - rekao mu je John te je Damon shvatio kako je propustio više novca od većine glumaca. Naime, bio bi bogatiji 1,6 milijardi kuna s obzirom na to da je Avatar zaradio 17 milijardi kuna.

- Shvatio sam da je odbijanje te uloge vjerojatno bila propuštena šansa da radim s Cameronom - dodao je glumac. Ulogu je na kraju dobio australski glumac Sam Worthington (43), dotad nepoznat u Hollywoodu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lajh1985 04.10.2019.

    Mozda nije znao koliko je love ak su ga u kunama htjeli platit

  • playfreak 04.10.2019.

    Sam mi je puuuno bolji izbor od Damona. Jednostavno je rodjen za tu ulogu. Avatar mi je u top 5 najdrazih filmova ikad. Stvarno se nadam da nece zeznut nastavke, treba cekat do 2021. uf.. mslm da je Cameron odgadao filmove jer je mislio da ce bit prevelika euforija zbog starwarsa koji su katastrofa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare