Obavijesti

Show

Komentari 2

Matt odbio ulogu u 'Avataru', a mogao zaraditi 1,6 milijardi kn

Matt odbio ulogu u 'Avataru', a mogao zaraditi 1,6 milijardi kn
5

Žali zbog uloge koju je propustio i zbog toga što nije radio sa slavnim redateljem. Osim jedinstvenog iskustva, izgubio je ogromnu potencijalnu zaradu

VIDEO

Jedan od najtraženijih glumaca u Hollywoodu, Matt Damon (48) odbio je ulogu Jakea Sullyja u megahitu 'Avatar' filmskog redatelja i producenta Jamesa Camerona (65).

The 89th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

Žali zbog uloge koju je propustio te zbog toga što nije radio sa slavnim redateljem. Osim jedinstvenog iskustva, izgubio je ogromnu potencijalnu zaradu. 

- Cameron mi je ponudio 'Avatara' i rekao: 'Sad me slušaj. Ne trebam nikoga. Ne trebam ime za ovo, veliku zvijezdu. Propustiš li ovo, pronaći ću nepoznatog glumca i dati to njemu jer te film zaista ne treba. Međutim, uzmeš li ulogu, dat ću ti deset posto od zarade filma' - rekao je glumac. Damon je cijelu situaciju ispričao glumcu Johnu Krasinskom (39), koji mu je rekao kako mu se ništa u životu ne bi promijenilo da je uzeo tu ulogu.

Alita: Battle Angel Premiere - Los Angeles

- Uopće ništa ne bi bilo drugačije, osim što bismo ovaj razgovor vodili u svemiru - rekao mu je John te je Damon shvatio kako je propustio više novca od većine glumaca. Naime, bio bi bogatiji 1,6 milijardi kuna s obzirom na to da je Avatar zaradio 17 milijardi kuna.

- Shvatio sam da je odbijanje te uloge vjerojatno bila propuštena šansa da radim s Cameronom - dodao je glumac. Ulogu je na kraju dobio australski glumac Sam Worthington (43), dotad nepoznat u Hollywoodu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...