To je to što me zanima!

Matthew Perry ne želi pogledati 'Prijatelje': Za svaku epizodu bih mogao reći što sam koristio

Glumac je u svojim memoarima otkrio dosad tajne stvari o svojem životu, pogotovo one o razdoblju kada se borio s teškom ovisnošću, koje se danas riješio
Vidi originalni članak

Glumac Matthew Perry (53) nedavno je objavio memoare u kojima je ispričao o teškom životnom razdoblju kada je imao problema s ovisnošću. Rekao je i kako je njegova ovisnost započela tijekom snimanja legendarne serije 'Prijatelji', a sada je u razgovoru za CBC objasnio razlog zašto ne želi gledati stare epizode serije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Matthew je rekao kako seriju ne može gledati zbog svoje ovisnosti koju je tada razvio i s kojom se dugi niz godina borio.

MATTHEW PERRY Glumac o bivšoj curi: 'Odužio sam joj se tako što sam spavao sa svakom ženom u Kaliforniji'

- Nisam gledao seriju jer bih samo morao ponavljati 'alkohol, opijati, kokain'. Mogao bih za svaku sezonu reći što sam tada koristio i zato je ne želim gledati. To je sve što vidim - rekao je.

Pričajući o svojoj teškoj ovisnosti glumac se i rasplakao pred kamerama.

PERRYJEV PAKAO OVISNOSTI 'Krao sam lijekove po kućama na vrhuncu slave. Zbog tableta mi je prsnulo i debelo crijevo'

- U jednom trenutku toliko sam se tresao da sam, ako sam se htio pomjeriti samo od police s knjigama do stola, morao to učiniti oslanjajući se o nešto. Otišlo je toliko daleko. Znate, ono zbog čega se uvijek se uvijek rasplačem je činjenica da ovo nije pošteno. Nije pošteno da sam ja morao prolaziti kroz ovu bolest dok ostatak ekipe nije. Oni su dobili sve što i ja, ali samo sam se ja morao boriti protiv ove stvari, i još uvijek to činim - rekao je kroz suze glumac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Roby621 07.12.2022.

    Malo je izgorio po glavi..

  • 06.12.2022.

    Od najsimpa Friend's glumca, do senjonje.

  • Demetra 💙 06.12.2022.

    "Nije pošteno da sam ja morao prolaziti kroz ovu bolest dok ostatak ekipe nije." Što je htio reći, da bi bilo poštenije da su i svi ostali postali narkomani i alkoholičari? Onda bi mu bilo lakše?

Komentiraj...
Vidi sve komentare