To je to što me zanima!

Maxim: Polugola Seve na vrućem pijesku Sardinije...

Severina obučena samo u crne gaćice i grudnjak, preko kojeg je zavezana prozirna bijela majica, krasi naslovnicu novog izdanja srpskog Maxima
Vidi originalni članak

Severina Vučković (37), iako još nije trudna, već dulje zna kako će nazvati kćer. Dat će joj ime Koko, ali ne po dizajnerici Coco Chanel nego po muškom liku iz romana Ivana Kušana “Koko u Parizu”. Severina je otkrila srpskom listu Press kako ne poznaje nijednu Koko i da joj se to ime baš sviđa. A u crnom rublju i poluprozirnoj bijeloj košulji pjevačica se smiješi s naslovnice srpskog časopisa Maksim. Polugola Seve naslovnicu je snimala na Sardiniji u svibnju kada i reklamu za automobil Volkswagen Polo. U intervjuu za časopis otkrila je i kako ju koncertne obaveze ne priječe da uživa u ljubavi sa Slavkom Šainovićem (40), s kojim bi voljela stati pred oltar, ali još ne zna točan datum. Pjevačica kreće na veliku turneju 17. listopada. Prvi je koncert u beogradskoj Areni. Prvi put tamo pjeva. Promovirat će novi album “Zdravo, Marijo”.
- Koncert će imati šest tematskih cjelina: orijentalni, dalmatinski, rokoko, kabare s primjesama kafane, naiva i disco - najavila je pjevačica. Pratit će je 40 glazbenika. Za njih je naručila oko 80 kostima, a za njezin styling brine se Cecin dizajner Zvonko Marković. Na koncertu će joj se pridružiti glazbenik i TV voditelj Ognjen Amidžić, s kojim će otpjevati hit “Zmija i žaba”.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • cinderella 10.10.2009.

    nek priča ko šta hoće,al ona što starija izgleda sve bolje..

  • karter 09.10.2009.

    Noge su joj slabe. Nema mišića, nekad ih je bilo, godinama je na kokainskoj dijeti što je rezultiralo ne samo gubitkom masnoga tkiva, već i mišića. Znači, trebala bi ići na proteinsku prehranu i raditi čučnjeve. Svaki drugi dan po 5 ponavljanja, naravno, povećavajući teret. Kad bude mogla 60 kg dignuti 10 puta, onda će biti zadovoljavajući rezultat. I baj d vej, na slici sa nogama se digla na prste, klasičan trik koji može prevariti većinu ljudi, ne i rasnog iskusnog mužjaka!

  • pula201 09.10.2009.

    Ma flundra kao i sve slične njoj... Osim tog svog kao izgleda,nema više ništa, ni pameti,ni glasa, a pjesme živa katastrofa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare