To je to što me zanima!

McDreamy je terorizirao kolege na setu 'Uvoda u Anatomiju', bio je lijen i jako nemotiviran...

Dempsey je na početku snimanja bio najveća zvijezda na setu, pa je svoje moći bio itekako svjestan. Odradio je punih 11 sezona, a zbog njegovog je ponašanja na setu nekoliko kolega razvilo PTSP
Vidi originalni članak

Glumac Patrick Dempsey (55), najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji 'Uvod u anatomiju' u kojoj je glumio snenog Dereka Shepherda koju je igrao kroz čak 11 sezona. U novoj knjizi 'How to Save a Life: The Inside Story Of Grey's Anatomy' napravljeni su intervjui s 80 ljudi povezanih sa serijom, a puno ih je svjedočilo Patrickovom neprihvatljivom ponašanju.

Naposljetku su odlučili ubiti njegov lik Dereka i time ga maknuti sa seta.

- Imao je problema s odjelom ljudskih resursa. Njegovo teroriziranje nije bilo seksualne prirode, ali su neki od kolega razvili PTSP zbog njegovog ponašanja - rekao je izvor koji je u knjizi, kako prenosi Daily Mail.

'UVOD U ANATOMIJU' Popularna serija cijelu sljedeću sezonu posvećuje korona virusu

Patrick se navodno najviše svađao s redateljicom Shondom Rhimes (51), kao i s Ellen Pompeo (51), koja je bila njegova ljubav života i supruga u seriji. 

Patrick navodno nije želio snimati svaki dan, pa je radio probleme s rasporedom i nekad se jednostavno ne bi pojavio. To je najviše uzrujavalo Pompeo, koja je jako puno scena dijelila upravo s njim.

- Nikad nisam mislila da ću reći zbogom McDreamyju - rekla je Rhimes, a iz produkcije su zaključili da njegovo zadržavanje nije bio vrijedno muke.

Iako Shonda nije htjela ulaziti u detalje o glumcu, rekla je da će on zauvijek ostati jedan od najvažnijih likova serije.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'MALA ŠKOLA LOŠEG ZAVOĐENJA': TIPFELER

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 19.09.2021.

    A ipak, zaradio je dobru lovu

Komentiraj...
Vidi sve komentare