To je to što me zanima!

Megan Fox se razvela od muža zbog romanse s reperom (30)?

Brian tvrdi kako nije istina da se Megan viđa s reperom, već kako su njih dvoje samo prijatelji. No, izvor za strane medije rekao je kako su Kelly i Fox zaista 'kliknuli' te je očito da su puno više od prijatelja
Vidi originalni članak

Nakon što je službeno potvrđeno kako su se glumački par Brian Austin Green (46) i Megan Fox (34) razveli nakon 10 godina braka, počela su šuškanja kako je razlog treća osoba. Mirror piše  kako se glumica sve više druži s reperom Machine Gun Kellyjem (30).

Brian tvrdi kako nije istina da se Megan viđa s reperom, već kako su njih dvoje samo prijatelji. No, izvor za strane medije rekao je kako su Kelly i Fox zaista 'kliknuli' te je očito da su puno više od prijatelja. 

- Počeli su se sve više družiti zbog svojih rasporeda i zajedničkih snimanja. Prvo su bili prijatelji, a onda se njihov odnos razvio u ljubav. Megan misli da je Machine Gun Kelly super tip i između njih se razvio romantični odnos - dodao je izvor.

NAKON 10 GODINA BRAKA Megan Fox i Brian se razveli: 'Voljet ću je uvijek, i ona mene'

Podsjetimo, Megan i Austin su posljednjih nekoliko godina imali česte trzavice u braku. Par je papire za razvod podnio i prije nego se rodio njihov najmlađi sin, no trudnoća je tada sve promijenila. Sada su donijeli konačnu odluku i razveli se.

Green je rekao kako će i dalje kao obitelj ići zajedno na praznike, a Megan je opisao kao svoju najbolju prijateljicu u posljednjih 15 godina. 

- Uvijek ću je voljeti. I znam da će ona uvijek voljeti mene. Obitelj koju smo zajedno izgradili je zaista posebna - rekao je glumac, koji je s Fox u braku dobio trojicu sinova: Journey Rivera (3), Bodhija Ransoma (6) i Noaha Shannona (7).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • damat 20.05.2020.

    Machine Gun Kelly izgleda kao moj prijatelj Tale koji prodaje povrće na gradskoj tržnici. Tako da svaka čast Megan! Imaš ukusa, šta jest - jest!

  • tomo100brt 20.05.2020.

    Ovaj MGK ne valja ni kao reper (to je dokazao u dvoboju protiv Eminema kojeg je sam pokrenuo u kojem ga je Eminem osramotio; e, je se zaletio, mislio da je br. 1), a kamoli izgledom. U što je ona gledala? Nema ona dvije čiste u glavi. Ne znam što više reći.

  • MalaMama 20.05.2020.

    Na šta spadeeee!! Brian stoput bolji muškarac od ove karikature 😱

Komentiraj...
Vidi sve komentare