To je to što me zanima!

Meghan i Harry otvorili profil na Instagramu, objavili i fotku

Kraljevski par objavio je nekoliko fotografija s prošlogodišnje turneje kada su posjetili Maroko, Novi Zeland, Australiju, Fiji, ali i crno-bijelu fotografiju koju ostali službeni profili kraljevske obitelji nikad nisu objavili
Vidi originalni članak

Meghan Markle (37) ne može bez starog načina života čak ni godinu dana nakon što je postala vojvotkinja od Sussexa. Naime, ona i princ Harry (34) otvorili su profil na Instagramu, a fanovi su u šoku. 

- Umjesto da se pripremaš za porod, ti si aktivna na društvenim mrežama. Pa to je premiješno, ali neka. I vi ste ljudi - napisali su. 

Objavili su nekoliko fotografija s prošlogodišnje turneje kada su posjetili Maroko, Novi Zeland, Australiju, Fiji, ali i crno-bijelu fotografiju koju ostali službeni profili kraljevske obitelji nikad nisu objavili.

SPREMNA IM OPROSTITI? Meghan Markle pozvat će oca i sestru da dođu posjetiti bebu...

Početkom ožujka britanska kraljevska objavila je smjernice ponašanja za posjetitelje službenih profila njezinih članova na društvenim mrežama uz upozorenje da će blokirati sve one koji ondje budu ostavljali uvredljive komentare. Kako prenosi BBC, objave na profilima Clarence Housea, Kensingtonske i Buckinghamske palače bit će skriveni, izbrisani ili čak prijavljeni policiji.

Odluka je uslijedila nakon informacija po kojima se tehničko osoblje britanskog dvora bori s porastom zloupotrebe sadržaja Kate Middleton i Meghan Markle. Markle je svoje ranije profile na društvenim mrežama deaktivirala prošle godine prije udaje za princa Harryja. 

'SNAŠLA SE' Meghan Markle na bananama napisala poruke prostitutkama

U prosincu 2017., nedugo nakon zaruka imala je 1,9 milijuna pratitelja na Instagramu i više od 350.000 na Twitteru, a njezina Facebook stranica imala je 800.000 lajkova.

NIKAD TO NEĆE PRIZNATI: Muškarci tijekom seksa često misle o ovome, ali to skrivaju

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 03.04.2019.

    Kako su krenuli na kraju će ići u onaj show "Parovi" ili kako se zove već...

  • medeki 02.04.2019.

    Hajde, pa vrijeme je da i monarhija uđe u svijet tehnologije! Rasturi ih Megan, vrijeme je!

  • Argentinska mamba 02.04.2019.

    Ova je završila karijeru.kraljica-krokodil je okrenula palac dole.

Komentiraj...
Vidi sve komentare