To je to što me zanima!

Meghan i Harry snimili podcast za Spotify: 'Bila je teška godina'

Harry i Meghan osnovali su Archewell Audio produkciju, a u potpisanom ugovoru sa Spotifyjem stoji kako će kompletnu seriju podcasta isporučiti sljedeće godine, dok je debi ujedno bio blagdanski specijal
Vidi originalni članak

Meghan Markle (39) i princ Harry (35) potpisali su nedavno višemilijunski ugovor za Spotify, koji će objavljivati njihove podcast uratke, a prvi takav objavljen je upravo na ovoj platformi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je debi iskoristio kako bi okupio poznata imena poput Eltona Johna i Jamesa Cordena, a razgovaralo se o godini na izmaku, koja je, zaključili su, za sve bila teška te promišljalo o nadolazećoj 2021. i zadaćama koje su pred čovječanstvom. 

- Drago nam je što ste ovdje s nama. Mnogi su ove godine doživjeli neizvjesnost i nezamisliv gubitak i želimo im odati počast, kao i svim zdravstvenim djelatnicima, koji neumorno rade cijelu ovu godinu - zaključio je Harry, a s gostima su ćaskali o njihovim pandemijskim iskustvima i promjeni života koja je nužno uslijedila.

HARRY OSJETNO 'PAO' Meghan najpopularnija, slijede ju Kate pa kraljica Elizabeta

Harry i Meghan osnovali su Archewell Audio produkciju, a u potpisanom ugovoru sa Spotifyjem stoji kako će kompletnu seriju podcasta isporučiti sljedeće godine, dok je debi ujedno bio blagdanski specijal s kojim su 'probili led'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • doormat 30.12.2020.

    Je baš im je bilo teško, i ja bih volio da mi bude teško kao njima.

  • trpaj_sirotinju 30.12.2020.

    ah ništa me ne rastuži tako jako kao poteškoće članova kraljevske obitelji

  • 30.12.2020.

    da bi radili kako ostali ljudi bilo bi ljudsko a ovak ziviju ko prdonja dok se ostali muciju a ja im barem ne zelim dobro U zivitu, neka rikneju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare