Show

Komentari 3

Meghan i Harry snimili podcast za Spotify: 'Bila je teška godina'

Meghan i Harry snimili podcast za Spotify: 'Bila je teška godina'

Harry i Meghan osnovali su Archewell Audio produkciju, a u potpisanom ugovoru sa Spotifyjem stoji kako će kompletnu seriju podcasta isporučiti sljedeće godine, dok je debi ujedno bio blagdanski specijal

Meghan Markle (39) i princ Harry (35) potpisali su nedavno višemilijunski ugovor za Spotify, koji će objavljivati njihove podcast uratke, a prvi takav objavljen je upravo na ovoj platformi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je debi iskoristio kako bi okupio poznata imena poput Eltona Johna i Jamesa Cordena, a razgovaralo se o godini na izmaku, koja je, zaključili su, za sve bila teška te promišljalo o nadolazećoj 2021. i zadaćama koje su pred čovječanstvom. 

Royal visit to Africa - Day Ten

- Drago nam je što ste ovdje s nama. Mnogi su ove godine doživjeli neizvjesnost i nezamisliv gubitak i želimo im odati počast, kao i svim zdravstvenim djelatnicima, koji neumorno rade cijelu ovu godinu - zaključio je Harry, a s gostima su ćaskali o njihovim pandemijskim iskustvima i promjeni života koja je nužno uslijedila.Harry i Meghan osnovali su Archewell Audio produkciju, a u potpisanom ugovoru sa Spotifyjem stoji kako će kompletnu seriju podcasta isporučiti sljedeće godine, dok je debi ujedno bio blagdanski specijal s kojim su 'probili led'.

Najčitaniji članci