To je to što me zanima!

Meghan ima veze sa spornim člankom zbog kojeg su William i Kate tužili britanski tabloid?

Novinarka Anna Pasternak odgovorna je za taj članak čiji je naslov 'Katarina Velika'. Sad se saznalo da je Pasternak prijateljica s Vanessom Mulroney, koja je šogorica Meghaninoj najboljoj prijateljici Jessici
Vidi originalni članak

Princ William (37) i Kate Middleton (38) vode borbu s britanskim tabloidom Tatler, koji je, tvrdi kraljevska obitelj, objavio niz laži o vojvotkinji. Kensingtonska palača kaže kako je članak bio jako kritički te je sadržavao niz netočnosti i lažnih navoda. Također, navode kako je palača bijesna zbog tvrdnji kako se Kate osjeća iscrpljeno i zarobljeno zbog toga što ima više poslovnih obveza jer su princ Harry (35) i Meghan Markle (38) odselili. 

POGLEDAJTE VIDEO: Princ Harry popravlja Meghan frizuru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novinarka Anna Pasternak odgovorna je za članak čiji je naslov 'Katarina Velika'. Sad se saznalo da je Pasternak prijateljica s Vanessom Mulroney, koja je šogorica Meghaninoj najboljoj prijateljici Jessici Mulroney, piše Daily Mail

- Pasternak tvrdi da je priča koju je napisala istinita i da su njezini izvori vjerodostojni. Prijateljica je s Vanessom Mulroney, koja je prije radila za tabloid Tatler i sada živi u Kanadi. Vanessina šogorica Jessica je najbolja Meghanina prijateljica. Intrigantno je - kaže izvor Daily Maila. Anna je studirala na Oxfordu i radila je u gotovo svakim relevantnim britanskim novinama. 

William i Kate poslali su pismo tabloidu i traže da se s portala ukloni članak o Kate, no to nije učinjeno. Također, prozvali su Kate na račun njezine težine. Autorica članka pozvala se na poremećaj u prehrani koji je imala princeza Diana i napisala:

- Kate je postala opasno mršava, baš kao što je bila Diana. Kraljevski izvor rekao je kako su ovakve izjave za kraljevsku obitelj okrutne i bolne i dodao kako je seksistički i sramotno da Kate tako prikazuju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JusticeLeague 02.06.2020.

    Miss Pasternak iz Two and a Half men !

Komentiraj...
Vidi sve komentare