To je to što me zanima!

Meghan Markle ljuta: Gubi na sudu protiv britanskih novina

Meghan je navedeni tabloid tužila za dva članka u novinama te tri na portalu, u kojima su u veljači 2019. godine objavljena pisma koja je pisala svom ocu Thomasu Markleu
Vidi originalni članak

Meghan Markle (38) tužila je britanski tabloid Mail of Sunday zbog nekorektnog i neprofesionalnog izvještavanja o njoj i princu Harryju (35). Meghan je rekla kako su mediji njezinog oca maltretirali i iskorištavali, iako nije pričala s njim dvije godine. Strani mediji sada javljaju kako je Meghan izgubila prvi spor protiv tabloida. Sudac je odbacio sve navode u tužbi vezane za privatnost vojvotkinje u prvoj presudi u slučaju koji će se i dalje 'razvlačiti' po sudu.

Meghan je navedeni tabloid tužila za dva članka u novinama te tri na portalu, u kojima su u veljači 2019. godine objavljena pisma koja je pisala svom ocu Thomasu Markleu (75). 

Preliminarno saslušanje ovog slučaja bilo je prošli tjedan na daljinu. Sudac je sjedio u sudnici, dok su se odvjetnici i novinari uključili putem videopoziva. Odvjetnik celebrityja David Sherborne rekao je tada kako će Meghan dati sve potrebne dokaze kako bi dokazala da su novine iskorištavale njezinog oca.

Međutim, odvjetnik tabloida Antony White rekao da sucu da je znatiželjan kako je Mail on Sunday optužen za zlostavljanje, sramoćenje, manipuliranje i iskorištavanje Thomasa Marklea, ako Meghan nije s ocem komunicirala dvije godine. Sudu je kao dokaz Meghan pokazala i poruke te predala pismo upućeno svojem ocu. Radi se o njihovoj privatnoj poruci još iz vremena prije kraljevskog vjenčanja te Thomasove odluke o nedolasku. Markle je rekla da ju je spomenuti tabloid namjerno zavadio s ocem, ne pokazujući pravu istinu već s isključivom zamisli da ju se ocrni u javnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 03.05.2020.

    Neka meni netko objasni šta je ovi jadnik Harry vidio u ovoj Meghan. Bilo gdje možeš naći pet puta ljepšu curu od ovoga čuda.

  • 01.05.2020.

    A šta si je ta trećerazredna glymica umislila,radila bi u Las Vegasu da nije smotala riđog pjegavog skota,starog i brata se odrekla,koja je to nulerica od žene!

  • marko140_1 01.05.2020.

    baka ju nije voljela...

Komentiraj...
Vidi sve komentare